Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Dr. Kelecsényi Nóra bemutatkozása

Dr. Kelecsényi Nóra bemutatkozása.

Tanulmányok: Eötvös Loránd Tudományegyetem: angol nyelv és irodalom, orosz nyelv és irodalom (MA); MTA TMB: alkalmazott nyelvészet (kandidátus); Jesus College/Oxford University (Soros ösztöndíj)

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Szervezeti egység: Kutatásmenedzsment

Felettes: Prof. Dr. Vastag Gyula, Kutatási Rektorhelyettes

Pozíció és szakmai háttér

A megújuló Corvinus Egyetem kutatási céljaival egyetértve csatlakoztam a Kutatásmenedzsment csapatához. A magyar és brit felsőoktatásban szerzett korábbi tapasztalataimat szeretném felhasználni annak elősegítésére, hogy az Egyetem munkatársai az oktatói feladataik ellátása mellett részt vegyenek nemzetközileg is jegyzett kutatásokban és színvonalas publikációs tevékenységet is folytassanak, és mindezért megkapják az őket illető elismerést. Ebbe a folyamatba kívánjuk bevonni a doktorandusz hallgatókat is, hogy már képzésük alatt elsajátíthassák azokat az ismereteket és készségeket, amelyek segítségével sikeres kutatókká (és oktatókká) válhatnak. Tanári hátteremet felhasználva szeretnék majd a jövőben a PhD hallgatók angol nyelvi készségfejlesztésébe is bekapcsolódni.

Hobbi és érdeklődési kör

Szabadidőmet elsősorban a családommal töltöm. Szívesen járunk színházba és komolyzenei koncertekre. Barátainkkal alakítottunk egy könyvklubot, ennek lelkes olvasó tagja vagyok. Ha több időm lenne, valószínűleg sportolással és utazással tölteném. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 02:02:24