Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Beiratkozási és Orientációs hét

Az egyetemi életed első napja a beiratkozással kezdődik, amely a hallgatói jogviszonyod létrejöttéhez szükséges. Biztosan Te is sokat gondolkoztál már azon, hogyan lesz alkalmad megismerni a szakfelelősöd, hogyan fogsz majd annyi információt összegyűjteni, amennyi a tárgyfelvételhez és az egyetemi évek gördülékeny mindennapjaihoz szükségesek.

Kapcsolódó posztok

Kapcsolódó események

Szeretettel várunk 2023. augusztus 28. és 31. között a Beiratkozási és Orientációs eseményünkre, ahol a kötelező adminisztráción túl különböző tájékoztatók segítenek ezeket a kételyeket eloszlatni amellett, hogy még jól is szórakozol.

Gondoskodunk róla, hogy minden tanulmányi információ a birtokodba kerüljön, így a tanulmányi tájékoztatókat már együtt hallgathatod szaktársaiddal.

A szakfelelős már a Beiratkozási és Orientációs héten szeretne találkozni Veled, így a képzéssel kapcsolatos legfontosabb információkat közvetlenül Tőle hallhatod.

A programokról:

  • szakfelelősi előadások – kötelező részvétel
  • tanulmányi tájékoztató – kötelező részvétel
  • HÖK bemutatkozás – kötelező részvétel
  • az Aula Expón a felállított standoknál kötetlen formában beszélgethetsz az egyes területek – mint pl. a Hallgatói pénzügyek, DSG, Könyvtár, Informatikai szolgáltatások, Testnevelés és Sportközpont – képviselőivel
  • a Diákszervezeti Expón megismerkedhetsz a különböző Diákszervezetekkel, csatlakozási igényedet helyben is leadhatod
  • a Campus túra keretében körülnézhetsz az Egyetem épületeiben, indulási hely az E épület főlépcsőjénél
  • a Campus túra végállomása a NapKözi, mely egyben a regisztrációhoz kötött Welcome on Board – Start a Corvinuson Workshop találkozási pontja is

Akár dönthetsz úgy is, hogy a verseny- és csapatszellemet erősítve egy csocsó- vagy pingpongmérkőzésre hívod ki új szaktársad.        

Ha pedig aktívan részt veszel az eseményeken, és a belépéskor kapott útleveledre elég pecsétet gyűjtesz az orientációs utad során, akkor egy logózott termékekből álló csomaggal jutalmazunk.

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok

Amennyiben nappali magyar nyelvű alap- vagy mesterképzésre nyertél felvételt és személyesen iratkozol be, az alábbi dokumentumokat hozd magaddal:

  • személyazonosságot igazoló fényképes, eredeti dokumentum,
  • beiratkozási lap: két példányban általad kitöltve és kék tollal aláírva. Ezt a dokumentumot a Neptun rendszeréből tudod letölteni:

Neptun-> Információk -> Általános nyomtatványok-> Beiratkozási lap

Ha meghatalmazott személy iratkozik be helyetted, az alábbi dokumentumokat kell magával hoznia:

  • meghatalmazó dokumentum: kitöltve és kék tollal általad aláírva,
  • meghatalmazott személy személyazonosságát igazoló fényképes, eredeti dokumentum,
  • beiratkozási lap: két példányban általad kitöltve és kék tollal aláírva. Ezt a dokumentumot a Neptun rendszeréből tudod letölteni:

Neptun-> Információk -> Általános nyomtatványok-> Beiratkozási lap

A beiratkozást az adategyeztetési kérvénnyel kezdődik, melyről részletes leírást ide kattintva találhatsz.

Már várjuk, hogy személyesen is megismerjünk!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.01. - 18:20:45