Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A távoktatás tapasztalatai – kérdőív

A távoktatás során szerzett tapasztalatok megosztásár kéri a Tanárképző és Digitális Tanulási Központ.

Kedves Oktató Kollégák!

Kérjük, olvassátok el a Tanárképző és Digitális Tanulási Központ munkatársainak felhívását, melyben arra kérnek, hogy a távoktatás során szerzett tapasztalataitokat osszátok meg velük, töltsétek ki kérdőívüket, s legyetek szívesek részt venni a további együtt gondolkodásban, a tapasztalatok elemzésében és jövőbeni tervek készítésében.

A részleteket és a kérdőívet az alábbi közleményben találjátok.

Előre is köszönjük együttműködéseteket ebben a kiemelten fontos témában.

Üdvözlettel,

Budapesti Corvinus Egyetem

***

Kedves Kollégánk!

Váratlanul ért mindenkit márciusban a távoktatásra való átállás. Az elmúlt időszakban sok tapasztalatot szereztünk mindannyian. Mivel nem tudjuk, hogy rövid-, illetve középtávon kell-e számolnunk hasonló rendkívüli helyzettel, arra kérjük Önöket, hogy tapasztalataikat, véleményüket osszák meg velünk annak érdekében, hogy azokat felhasználhassuk a következő félévre való felkészülés, illetve a későbbi fejlesztések során.

A kérdőívünknek az a legfontosabb célja, hogy továbbfejleszthessük azokat a megoldásokat, amelyek a jövőben is érdemes lenne alkalmaznunk és elvethessük vagy fejlesszük azokat, amelyek nem megfelelő módon váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Kérjük Önöket, segítsék a közös tovább haladást, gondolkodást azzal, hogy visszajeleznek számunkra. Tudjuk, hogy hosszú, de csak így tudunk mindenről képet kapni, ami a múlt félévben történt.

A kérdőívet az alábbi linkre kattintva tudják kitölteni:

Távoktatással kapcsolatos oktatói tapasztalatok

A böngészőbe bemásolható link:

https://corvinus.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_2n9uBGeHGZRWCLb

Szívesen vennénk azt is, ha lehetőséget adnának egy közös megbeszélésre – akinek van kedve –, ahol részletesen végigbeszélhetnénk a személyes tapasztalatokat.

Amennyiben részt venne ezen a tapasztalatmegosztó beszélgetésen, akkor kérjük, hogy a tdtk-tamogatas@uni-corvinus.hu e-mailben jelezze azt számunkra.

Köszönjük az együttműködésüket!

A Tanárképző és Digitális Tanulási Központ munkatársai

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:17:38