Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A járványügyi előírások maximális betartása mellett kerülnek megrendezésre nyelvvizsgáink

A járványügyi előírások betartása mellett nem maradnak el az októberi nyelvvizsgáink! Ha te is jelentkeztél az októberi vizsgáinkra, olvasd el a posztot, hogy tudd, mire számíthatsz majd.

Kedves Vizsgázóink!

Mindannyiunk biztonsága érdekében a Corvinus Nyelvvizsgaközpontban és vizsgahelyeinken a járványügyi előírások maximális betartása mellett rendezzük meg az októberi nyelvvizsgát, és kiemelt figyelmet fordítunk a vizsgahelységek fertőtlenítő takarítására is.

Kérjük, hogy a vizsgákon kizárólag magát egészségesnek érző, vírussal kapcsolatos tüneteket nem mutató vizsgázóink vegyenek részt.

Az írásbeli vizsgáinkon a vizsgázók létszáma a termek méretével összhangban úgy kerül megállapításra, hogy a vizsgázók között a 1,5 méteres távolság valamennyi irányban tartható legyen és a terem ne legyen zsúfolt. 

A szóbeli vizsgák során kérjük, hogy mindenki a számára kiírt vizsgaidőpontra érkezzen, így elkerülhető a torlódás a folyosókon. Várakozás esetén a minimum 1,5 méteres távolság folyamatos betartását kérjük mind a diákok, mind a tanárok között.

Kérjük minden vizsgázónkat, hogy hozzon magával maszkot és az épületbe lépéskor, illetve távozáskor is, használja a bejáratnál biztosított kézfertőtlenítőt.

Mindenkinek sikeres vizsgát kívánunk!  
Vissza a főoldalra 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.23. - 10:13:41