Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Jelentkezz a Brain Barra!

Legyél ott Európa legnagyobb jövőfesztiválján!
2020. szeptember 19., 20:00
1093 Budapest Fővám tér

A Brain Bar idén is ingyen látogatható a corvinusos diákok számára. Nincs más dolgod, csak kattints a lenti hivatkozásra és regisztrálj, hogy tiéd legyen az ingyen fesztiválbelépők egyike. A jegyek gyorsan fogynak, érdemes időben cselekedni!

 Mire számíthatsz idén a Brain Baron? A fesztivál fő témája a krízis utáni újrakezdés, azaz nemzetközi előadókkal és magas szintű tudással szeretnék segíteni a közönséget, hogy eligazodjanak a koronavírus utáni világban. A témák között szerepel a koronavírushoz hasonló más globális veszélyforrások, például a klímaváltozás kezelése, a háborús kockázatok alakulása, a startup vállalkozások túlélése válság idején, az Európai Unió jövője, vagy épp a következő világjárványra való aktív felkészülés is. Ugyanakkor lesznek az idei nagy témától független, tipikus Brain Bar sztárvendégek is, mint a francia hoverboard-feltaláló Franky Zapata, vagy a Promobot hírhedt oroszországi startup, ami minden vásárlójának egy saját magáról mintázott, humanoid robotot kínál.

 Ha a Corvinuson tanulsz és érdekel, hogyan látják a jövőt a világ legkiemelkedőbb gondolkodói, töltsd ki a regisztrációs lapot és szerezd meg az ingyenes belépődet! Jelentkezz itt.

 Csatlakozz a Brain Bar hivatalos Facebook eseményéhez itt.

Információ: contact@brainbar.com
Vágólapra másolva