Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

„Valami új és valami régi”: ingyenes open access lehetőségek a Corvinuson

Kapcsolódó posztok

Kapcsolódó események

Új kiadó kínálatával bővült az ingyenes open access közzétételt nyújtó folyóiratok listája. A Corvinus Egyetem kutatói a Springer Nature, az Elsevier, az Akadémiai Kiadó mellett most már az Oxford University Press folyóirataiban is közzétételi díj megfizetése nélkül publikálhatnak. A térítésmentes megjelenést az EISZ és a kiadók között létrejövő Read and Publish szerződések biztosítják.

Az új és a régi szerződéses kiadók esetében hasonló munkafolyamattal találkozhatunk a cikk nyílt hozzáférésének igénylésénél:

Az új lehetőség a Corvinuson affiliált levelező szerzők számára a kiadó által megjelölt hibrid folyóiratokban, a 2021. december 31-ig elfogadott cikkek esetében él. A részletekről az Oxford University Press bővebb tájékoztatást nyújt online 2021. szeptember 16-án, csütörtökön 14.00 – 15.00 óra között. Az eseményre itt lehet regisztrálni.

További információk az ingyenes Open Access publikálási lehetőségekről és a Read and Publish szerződésekről a Könyvtár honlapján (link) érhetők el vagy a szolg@uni-corvinus.hu címen kérhetők.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.24. - 13:37:27