Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Slava Arbuzov bemutatkozása

Közgazdaságtani Intézet

Slava Arbuzov

 



Posztdoktori tudományos munkatárs

Szervezeti Egység: Közgazdaságtani Intézet

Felettes: Dr. Major Klára

Végzettség: Rochester Egyetem, Közgazdaságtan PhD

Slava Arbuzov kiválasztása az EconJobMarket, az egyik legjelentősebb nemzetközi, gazdasági pozíciókra specializálódott állásportál közvetítésével történt; több mint 100 jelölt közül esett rá a választás, a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetköziesedésének részeként, célkitűzésével összhangban.


Szakmai háttér:

Nagy örömömre szolgál, hogy csatlakozhatok a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtani Intézetének csapatához, mint posztdoktori tudományos munkatárs. A közgazdaságtan területén fogok kutatást végezni. Kutatási és oktatási, valamint érdeklődési köröm a közgazdaságtan és a játékelmélet.

Kazanból származom, Oroszország egy gyönyörű városából, mely a Volga folyó partján helyezkedik el. Gyermekkoromat Kazanban töltöttem, de miután leérettségiztem, szerettem volna felfedezni más helyeket és lehetőségeket is. Így felnőttkorom jelentős részét külföldön töltöttem. 2008-ban kezdtem meg egyetemi éveimet Törökországban, Isztambulban. Az ott töltött 6 évet követően közgazdaságtani BA diplomát szereztem a Bogazici Egyetemen, és közgazdaságtani MA diplomát a Koc Egyetemen. 2012-ben kezdtem el egy PhD programot a Rochester Egyetemen, melyet 2020-ban fejeztem be.


Hobbi és érdeklődési kör:

Szabadidőmben nagyon szeretek focizni és biciklizni. A kerékpár nagyon fontos részévé vált az életemnek. Mindemellett szeretek főzni is. Számomra a főzés az egyik legjobb módja a kikapcsolódásnak, amely képes elvonni a figyelmemet a mindennapi feladatokról.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 02:25:35