Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Testről és lélekről – nem csak nőknek

2024-02-29 13:37:00

Az idei nőnap alkalmából szakmai beszélgetésekre és közös jógázásra invitáljuk hallgatóinkat és munkatársainkat – természetesen nemcsak nőket. 

Budapesti Corvinus Egyetem

Idén három napon három különböző programmal várjuk nőnap alkalmából munkatársainkat és hallgatóinkat: a nemek és generációk közötti egyenlőségről való eszmecserén túl fókuszálhatunk az egyéni testi-lelki egyensúly fenntartására is, miközben egyetemi közösségként újra egy jó ügyet tudunk szolgálni. 

Március 5-én (kedden) a Hungarian Business Leaders Forum és a Corvinus közös panelbeszélgetésén vehetnek részt az érdeklődők, ahol vállalatvezetők és egyetemi szakemberek járják körül, hogyan lehet elősegíteni és megteremteni a nemek és generációk közötti egyenlőséget a munkahelyeken. A beszélgetés résztvevői megvitatják, hogyan lehet kezelni a bérszakadékot, és milyen módon lehet támogatni a kiegyensúlyozott döntéshozatalt vezetői szinten.  

Mindemellett szó lesz a munkahelyi mentális egészség legfontosabb tényezőiről, és hogy miként lehet javítani a dolgozók lelki jóllétét. A beszélgetés nyelve angol. 

Időpont: 2024. március 5. (kedd) 14:30 – 16:00  

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, Főépület, Aula  

Esemény linkje és regisztráció 

 

Március 6-án (szerdán) reggel egy közös AdniJóga alkalomra hívjuk azokat, akik szívesen indítanák ezt a napot felfrissülve, stresszmentesen. Olyan jógagyakorlatokat, légzőtechnikákat és relaxációs technikákat igyekszünk majd kipróbálni közösen, amelyek segíthetnek a hétköznapok nehézségein túllendülni. Erre az alkalomra nem szükséges átöltözni, a gyakorlatokat állva, illetve széken ülve végezzük majd, így ezúttal jógamatracra sem lesz szükség. Az óra nyelve a résztvevőktől függően magyar vagy angol. 

Az órán való részvétellel egy jó ügyet is támogatunk: az AdniJóga egy társadalmi vállalkozás, amely azzal a céllal jött létre, hogy hátrányból induló emberekhez is eljuthasson a jóga általi nyugalom. Ez a jótékony célú alkalom 6 további jótékonysági órát szponzorál, így állami gondozásban, szegénységben élő gyerekek, átmeneti otthonban lakó vagy sérült gyermeket nevelő anyák is rendszeresen mozoghatnak profi jógaoktatók segítségével.  

Időpont: 2024. március 6. (szerda) 8.30-9.30 

Helyszín: Corvinus Faculty Club  

Esemény linkje és regisztráció 

  

Március 7-én (csütörtökön) délután Kacsur Adrienn relaxációs gyakorlatvezető, szakpszichológus, a Mindset Pszichológia szakembere tart előadást arról, minként ismerhetjük fel a kiégés jeleit, hogyan figyelhetünk jobban a lelki és testi egészségünkre a hétköznapokban, milyen megoldásokkal érhetjük el, hogy a lehető legjobban tudjunk kapcsolódni önmagunkhoz és menedzselni a feladatainkat. 

Időpont: 2024. március 7. (csütörtök) 15.30-17.00 

Helyszín: Corvinus Faculty Club  

Esemény linkje és regisztráció

 

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 04:09:34