Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Nemek és generációk közötti egyenlőség az EU Diversity panelbeszélgetésen

Hogyan lehet vezetői szinten elősegíteni és megteremteni a nemek és a generációk közötti egyenlőséget, valamint megtartani a mentális egészséget?
2024.03.05. 14:30
Budapesti Corvinus Egyetem

 

A Hungarian Business Leaders Forum és a Budapesti Corvinus Egyetem közös panelbeszélgetésén a résztvevő vállalatvezetők és egyetemi szakemberek körüljárják, hogyan lehet elősegíteni és megteremteni a nemek és generációk közötti egyenlőséget a munkahelyeken. 

A beszélgetés résztvevői megvitatják, hogyan lehet kezelni a bérszakadékot, és milyen módon lehet támogatni a kiegyensúlyozott döntéshozatalt vezetői szinten. Mindemellett szó lesz a munkahelyi mentális egészség legfontosabb tényezőiről, és hogy miként lehet javítani a dolgozók lelki jóllétét. 

Időpont: 2024. március 5. (kedd), 14:30 – 16:00 

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, Főépület, Aula 

A panelbeszélgetés résztvevői: 

  • Rózsai Rezső, a KPMG Magyarország vezérigazgatója 
  • Kulczycki Julianna, a bp Magyarország országvezetője, a GBS Customer Castrol Operations vezetője 
  • Pais Mónika, a Diageo Budapest vezérigazgatója 
  • Nagy Beáta, a Budapesti Corvinus Egyetem professzora 
  • és Theodore Sebastian Boone, a Budapesti Corvinus Egyetem mesteroktatója, az esemény moderátora 

A panelbeszélgetést követően lehetőség lesz kérdéseket feltenni a témával kapcsolatban. 

Az esemény nyelve: angol 

A panelbeszélgetés minden hallgató és oktató számára nyitott, de regisztrációhoz kötött, amelynek határideje 2024. március 4. 

Regisztráció 

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF), amelyet III. Károly király személyes kezdeményezésére hoztak létre 1992-ben, az alapítás éve óta elkötelezett a diverzitás, az elfogadás és az etikus üzleti gyakorlatok előmozdítása mellett Magyarországon. Ez a kiemelkedően társadalmi felelősségvállalásra összpontosító nonprofit szervezet több mint 100 országos vezetőnek és a nemzetközi vállalatok helyi képviselőinek szerve, amely a társadalmilag, gazdaságilag és környezetileg fenntartható fejlődést ösztönzi. Az országban az EU Diversity Charta kizárólagos képviselőjeként a HBLF egyik fő fókuszterülete a női vezetők támogatása a nemek közötti egyenlőtlenség kiegyensúlyozásában. 

 

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.15. - 01:21:14