Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Online kutatástámogató workshop indul ‘Successful Publishing in Academic Journals’ címmel

2022-09-26 10:39:18

A több mint 450 publikációt jegyző Dr. Eelko Huizingh tart online workshopot a Corvinuson. A workshop célja, hogy előmozdítsa a kollégák kutatási eredményeinek megjelenését rangos nemzetközi folyóiratokban.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A Kutatásmenedzsment iroda új kutatástámogató workshopot hirdet ‘Basics of Academic Writing Workshop: Successful Publishing in Academic Journals’ címmel október 27-28 között. Az online workshopot elsősorban olyan pályakezdő oktató és kutató kollégáknak és senior gyakorlati kutatóknak ajánlják, akik a tudományos folyóiratok számára készített publikációk írásában kevesebb tapasztalattal rendelkeznek, és publikációs készségeiket szeretnék fejleszteni. 

A ‘Basics of Academic Writing’ workshop résztvevői olyan gyakorlati módszereket és készségeket sajátíthatnak el, amelyek segítségével hatékonyan tudják növelni publikációs teljesítményüket. A kétnapos workshopon a résztvevők többek között saját kutatási területükről származó cikkeket elemeznek. 

Az Academic Writing Workshop vezetője a több mint 450 publikációt jegyző Dr. Eelko Huizingh, a University of Groningen professzora lesz. Professzor Huizingh idén áprilisban tartott nagy sikerű, egyhetes ‘Finishing Your Paper’ kurzust az egyetemi oktatóknak, kutatóknak és PhD hallgatóinak. 

A program részletes, angol nyelvű leírása az alábbi linken érhető el. 

Részletek és jelentkezés menete: 

  • Létszám: maximum 16 fő 
  • Időpont: 2022. október 27-28. 9.00-17:00 
  • Esemény formája: online (MS Teams) 
  • Kutatási terület: menedzsment tudományok, közgazdaságtan, társadalomtudományok (a Corvinushoz köthető bármely tudományterület) 
  • Jelentkezési határidő: 2022. október 10., hétfő, 17.00 óra 

Jelentkezni ezen az űrlapon lehet. 

Jelentkezés feltételei: 

  • A jelentkező a Corvinuson adta le T1 nyilatkozatát. 

Kiválasztás szempontjai:  

  • Elsőbbséget élvez az a pályázó, aki első nemzetközi publikációjának megírása előtt áll, de már van magyar nyelvű folyóiratcikke, publikációs rekordja. 
  • Egyaránt várjuk az oktatói-kutatói pályájuk elején állók és senior gyakorlati kutatók jelentkezését. 
  • Elsőbbséget élveznek a doktori fokozattal rendelkező kollégák, de a szabad helyek függvényében PhD hallgatók is részt vehetnek a workshopon. 
  • Bővebb információ: Pap Melinda melinda.pap@uni-corvinus.hu +36 30 758 72 66 
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.13. - 05:44:15