Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Csaknem négyezren vettek részt nyílt napjainkon

2022-11-21 16:12:24

Két napon át pezsgett leendő hallgatóinktól az Egyetem C és E épülete.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

November 17-én, csütörtökön a mesterszakokra jelentkezők, másnap pedig az alap- és osztatlan képzésekre felvételizők töltötték meg a Corvinus-t. Az események iránt kiemelkedően sokan érdeklődtek, hiszen az első napon körülbelül 300-350 hallgató, a másodikon pedig 3500 fő vett részt. 

A felvételizők mindkét nyílt napon szaktájékoztatókon pillanthattak bele az őket érdeklő képzésekbe, az alap- és osztatlan képzések nyílt napján pedig szakbemutatókkal is várták őket az Egyetem szakfelelősei és oktatói.

A két nap alatt sokan voltak kíváncsiak a 2023 őszén újonnan induló képzéseinkre is, mesterszakon a Politikai gazdaságtan, alapszakon pedig a Filozófia, politika, gazdaság (nemzetközi rövidítése szerint PPE), illetve az Üzleti adattudomány (Data Science in Business) képzéseinkre. Mindezek mellett nagy érdeklődés övezte az egyéves mesterdiploma-szerzés lehetőségét bemutató előadásunkat is.

Az alapszakos nyílt napon az aulát és a zsibongót is megtöltötték a kitelepülések, ahol többek között az egyes szakok, a nemzetközi lehetőségek, a Corszak, a Studium Generale, a Szabó Kálmán Tehetségprogram és számos más diákszervezet mutatkozott be, a Kommunikáció standjánál pedig corvinusos ajándékokat nyerhettek a szerencsekeréken. Akik két előadás között aktívan szerettek volna kikapcsolódni, azok a zsibongóban csocsózhattak vagy pingpongozhattak, a pénteki napot pedig az ÖCSI által szervezett Campus túrával zártuk. 

A felvételi jelentkezési határidő előtt természetesen még lesz lehetősége leendő hallgatóinknak arra, ahol többet tudjanak meg képzéseinkről. A középiskolások és mesterszakra jelentkezők számára készült honlapjaink mellett január 12-14. között az Educatio kiállításon is találkozhatnak velünk. 

Kollégáinknak és jelenlegi hallgatóinknak köszönjük a nyílt napon való részvételt, tájékoztatást, leendő diákjainknak pedig az érdeklődést! 

Sikeres felvételit kívánunk! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.18. - 10:11:44