Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Adj nevet Te az Corvinus új campusának!

2023-09-11 12:55:00

Bizonyára hallottál már róla, hogy a Ménesi úti campus hamarosan megnyitja kapuit a Corvinus polgárai előtt. Mivel az új épület Neked készül, szeretnénk, ha Te neveznéd el.

Amit a Campusról tudni kell 

A Ménesi úti Campusként emlegetett épület a Ménesi út 5. szám alatt található. A campus az egyetem megújulásának szimbóluma. Az épület egyik legfontosabb jellemzője az innováció. Tele lesz nem szokványos, újító megoldásokkal. Kutatásaidat, vagy a tanuláshoz szükséges feladataidat végezheted speciálisan felszerelt adattérben, de helyet kap még a campuson médiastúdió, szimulációs és fizikai modellező labor, valamint kollégium is.  

Az épületet az oktatási terektől a büféig úgy alakították ki, hogy a hallgatókat és oktatókat közös munkára, alkotásra ösztönözze. A campus fontos célja, hogy elősegítse a csoportmunkát a közös gondolkodást. 

Sok lehetőség lesz sportolni a campuson, valamint fontos szerepe van a kertnek is. Ez egy ligetes-fás kialakítású, arborétum hangulatot idéző park, amely nemcsak pihenésre, szórakozásra szolgál, hanem akár oktatásra is alkalmas. 

Még több információt, képeket és videókat Itt találhatsz az épületről. 

 

Milyen nevet várunk? 

Olyan frappáns, az épület szellemiségét jól leíró nevet várunk, amely nemzetközileg is jól hangzik, nem okoz gondot a kiejtése azoknak sem, akik nem beszélnek magyarul.  

Ha az elképzeléseidben jól mutat a név hatalmas betűkkel az épület bejáratánál, ha szívesen emlegetnéd találkozási pontként, és látnád viszont az egyetem felületein, ne tartsd magadban, oszd meg velünk! Pályázhat bármely egyetemi polgár: hallgató, oktató, de az egyetem munkatársai is. 

Határidő: 2023. szeptember 17. 

 

Az ötleted beküldéséhez kattints ide. 

 

A beérkezett javaslatokból az egyetem és a fenntartó alapítvány vezetősége választja ki a legjobbakat, ezek közül pedig az egyetemi polgárok szavazhatják meg, melyik legyen a befutó. 

 

Mit nyerhetsz? 

Ha az általad beküldött névötlet kapja a legtöbb szavazatot, egy 200 euró értékű Wizz Air utalványt nyerhetsz. 

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.12. - 23:46:16