Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

10 dolog, amit a Corvinus adhat

2024-01-19 13:12:00

Sokan a tradíció miatt (az egyik vagy másik szülő - esetleg mindkettő -, végzett a Corvinus valamelyik jogelődjén), mások a biztosabb jövő és a sok nemzetközi lehetőség miatt szeretnének a Corvinuson tanulni és végezni.

Budapesti Corvinus Egyetem

Összegyűjtöttük, manapság miért érdemes hazánk vezető gazdasági egyetemét választani. 

  1. Corvinusos diplomával átlagosan kevesebb, mint egy hónap alatt helyezkednek el hallgatóink.*
  2. A corvinusosok bruttó átlagbére a legmagasabb az országban hosszú távon: átlagosan havonta bruttó 207 ezer forinttal keresnek többet, mint az összes többi gazdasági képzésen diplomát szerzettek.*
  3. Gazdasági alapszakjaink évek óta a legjobbnak számítanak a hazai egyetemek között.
  4. Széles körű tudást biztosító alapszakjaink és egy év alatt elvégezhető mesterszakjaink a piaci igényeknek megfelelően újítottuk meg vagy indítottuk el az elmúlt években. Tíz alap- és osztatlan, illetve huszonegy mesterszakos képzésünk indul 2024 őszén. Négy szakunkon pedig akár már egy tanév alatt is mesterdiplomát lehet szerezni a szokásos két év helyett.  
  5. A Financial Times a világ 100 legjobb menedzsment képzése között említi a Vezetés és szervezés mesterszakunkat.
  6. A Corvinus Ösztöndíjjal az állami ösztöndíjnál kedvezőbb feltételekkel, térítésmentesen lehet tanulni, és még röghöz sem köt az egyetem elvégzése után.
  7. Felkészítjük a diákokat, hogy a professzionális elméleti tudást a gyakorlatban is tudják alkalmazni. Ebben oktatóként és előadóként neves vállalatok vezetői segítenek.
  8. A nemzetközi tudást és tapasztalatot 300 partneregyetemünk bármelyikén meg lehet szerezni, de nemcsak külföldön, hanem itthon is nemzetközi környezetben tanulhatnak. Hiszen mesterképzésen a szakok több mint 80%-át angol nyelven tartjuk, egyre több nemzetközileg is elismert oktatónk dolgozik az egyetemen, valamint csaknem 2000 külföldi hallgató tanul a Corvinuson, akik biztosítják a nemzetközi közeget.
  9. Híres szakkollégiumainkban és több mint 30 diákszervezetünkben egy speciális tudásközösség része lehet valamennyi hallgatónk, ráadásul életre szóló barátságok és kapcsolatok várják itt őket.
  10. Innovatív és inspiráló helyen, közösségi fókuszú terekben tanulhatnak diákjaink az új campusunkon. A Corvinus Gellért Campust 2024 év elején vehetik használatba hallgatóink a Ménesi úton. 

Ha még többet szeretnél megtudni alap- és osztatlan képzéseinkről kattints ide, ha pedig mesterképzéseink érdekelnek, tájékozódj itt

*A DPR AAE 2022-es adatai alapján 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 03:20:09