Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Hangtechnikai fejlesztés Székesfehérváron

Bővült a használható mikrofonok száma a Székesfehérvári Campus „nagyelőadójában” és új arculatot kapott a kezelőfelület is.

Bővült a használható mikrofonok száma a Székesfehérvári Campus „nagyelőadójában” és új arculatot kapott a kezelőfelület is. Elkészült a Székesfehérvári Campus „B” épületében található B015 előadó audiovizuális rendszerének hangtechnikai bővítése. A fejlesztés célja az volt, hogy rendezvényeken a moderátor és a résztvevők megszólalásakor rendelkezésre álljon megfelelő mennyiségű mikrofon. Így jelenleg egy pulpitusmikrofon, két kézi mikrofon és egy csiptetős mikrofon érhető el a digitális pulton keresztül.  

SZC hangtechnika

 


Az új hangtechnika kompatibilis a Campus broadcast rendszerével és együttes alkalmazás esetén, kamerákon keresztül, további két mikroportos csiptetős mikrofon illeszthető a rendszerbe. Így egy rendezvény alkalmával, akár hat hangtechnikai eszköz is rendelkezésre áll.

A B015 előadóban, az új eszközök rendszerbe integrálásával egyidőben, az új arculathoz illeszkedve, megtörtént a touch panelen a campus logójának cseréje is.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.23. - 09:35:46