Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Research Brunch

Régóta várt eseménynek ad otthont a Corvinus Faculty Clubja.
2021.09.29. 10:00 – 2021.09.29. 12:00
1093. Budapest, Fővám tér 8.
E épület
Faculty Club
Információ: nora.kelecsenyi@uni-corvinus.hu
Szervező: Kelecsényi Nóra Ildikó

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Régóta várt eseménynek ad otthont a Corvinus Faculty Clubja 2021. szeptember 29-én: délelőtt 10-12 óra között finom falatokkal várjuk az Egyetem minden oktatóját-kutatóját a Kutatásmenedzsment által szervezett első Research Brunch-ra.

A CORVINUS EGYETEM SZEPTEMBER 14-ÉN ÉLETBE LÉPETT JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSEI ÉRTELMÉBEN AZ ESEMÉNY CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY VAGY IGAZOLÁS FELMUTATÁSA MELLETT LÁTOGATHATÓ.*
A TEREM BEFOGADÓKÉPESSÉGÉRE TEKINTETTEL AZ ESEMÉNYEN MAXIMUM 90 FŐ LEHET JELEN. A RÉSZVÉTELT A JELENTKEZÉSI LAPOT SZEPTEMBER 21. KEDD 16 ÓRÁIG KITÖLTŐKNEK A JELENTKEZÉS SORRENDJÉBEN BIZTOSÍTJUK.

corvinus-faculty-038

A hagyományteremtő szándékkal megrendezett, informális kapcsolatépítő esemény egyrészt alkalmat teremt az Intézetek és más szervezeti egységek munkatársainak, hogy hosszú idő után végre személyesen is találkozzanak, megosszák egymással a kutatással összefüggő legújabb információkat, valamint feltérképezzék – és a jövőben valóra is váltsák – az intézetközi és nemzetközi együttműködési lehetőségeket. Másrészt a Research Brunch kitűnő lehetőség arra is, hogy a tanév kezdetén az Egyetem oktatói-kutatói feltegyék kutatással kapcsolatos aktuális kérdéseiket a jelenlévő döntéshozóknak és azokra első kézből, a helyszínen kapjanak választ.

A Kutatásmenedzsment a jövőben negyedévenként megrendezendő eseménye egyértelműen mutatja, hogy az Egyetem kiemelten kezeli a kutatás további erősödését és a kutatók támogatását. Az infrastruktúra folyamatos bővítése mellett az emberi tényezőre is hangsúlyt helyez, és minden lehetséges fórumot felkínál kutatóinak a kapcsolatok építésére és az azokból kibontakozó együttműködések megvalósítására.

Várjuk tehát Önöket szeptember 29-én, szerdán reggel 10 órakor a Faculty Clubban. Kérjük, hogy részvételi szándékukat szeptember 21. 16:00-ig jelezzék! A jelentkezési lapon várjuk az eseménnyel kapcsolatos témajavaslataikat is.

*A legújabb járványügyi intézkedések a Corvinuson
https://www.uni-corvinus.hu/hir/a-legujabb-jarvanyugyi-intezkedesek-a-corvinuson/

Rendezvények szervezése
Továbbra is lehet személyes jelenlétet igénylő egyetemi rendezvényeket, társas együttléteket szervezni az országos szabályokkal és az egyetem rendezvényszervezésre (6/2018. (III. 21.) számú kancellári utasítás) vonatkozó szabályokkal összhangban, de minden olyan nem oktatást megvalósító rendezvényen, amelyen a résztvevők száma meghaladja a 30 főt, a személyes részvétel csak védettséget igazoló igazolvány vagy igazolás (elektronikus vagy fizikailag előállított) birtokában lehetséges.

További információ

Dr. Kelecsényi Nóra Ildikó nora.kelecsenyi@uni-corvinus.hu Rektori Szervezet / Kutatási rektorhelyettes / Kutatásmenedzsment
Irodavezető / Head of Office
E épület, 203
Telefon: +36 1 482 5020 • Mellék: 5020
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.21. - 17:15:42