Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Online nyílt nap

Ismerkedj meg a Székesfehérvári Campus képzéseivel!
2024.04.18. 13:08
8000. Székesfehérvár, Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / szekesfehervar@uni-corvinus.hu

Online nyílt napunkon minden információt megtudhatsz a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán induló képzésekről. Szakfelelősök, tanulmányi felelősök és a campus vezetése élőben tájékoztatnak a képzésekről és a felvételi eljáráshoz kapcsolódó egyéb tudnivalókról, valamint válaszolnak a felmerülő kérdésekre is. Kövesd figyelemmel az eseményt és dönts helyesen! Jelöld első helyen a Corvinus egyetem székesfehérvári képzéseit!

SZC campus

 
Campusunk 2016 szeptembere óta indít képzéseket Székesfehérváron, duális képzési formában is. A Corvinus, mint ahogy az ismert és elismert mindenki számára, magas színvonalú képzéseket kínál úgy Budapesten, mint Székesfehérváron. Campusunkon ugyanazokkal az oktatókkal találkozhatnak, biztosítva ezzel, hogy a képzés színvonalát tekintve ugyanazt kapja a hallgató, mindkét campuson. A Székesfehérvári Campuson indított szakokon is a már ismert és felkészült oktatóink kísérik el a Hallgatókat a közgazdaságtan és a társadalomtudományok területeire.

Amit csak nálunk talál meg a hallgató:

  • Duális képzések alapképzési szakokon is
  • Sportközgazdász mesterképzés duális formában is
  • Regionális és környezeti gazdaságtan mesterképzés levelező munkarendbenA Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának ONLINE nyílt napján való részvételhez a regisztráció ajánlott ezen a linken.

A program ide kattintva érhető el. A programváltozás jogát fenntartjuk!

Böngéssz a campus oldalán illetve tekintsd meg a nyílt nap Facebook eseményét is!


SZC_konyvtar

 

Kapcsolódó események

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.18. - 11:08:11