Ugrás a fő tartalomra

Székesfehérvári Campus

A Corvinus Egyetem Székesfehérváron is tart kihelyezett képzést két szakon. Alapképzési szakon gazdálkodás és menedzsment, illetve mesterszakon Sportközgazdász szakon.

A képzés az Óbudai Egyetem patinás épületében zajlik, ahol 21. századi infrastruktúra és családias környezet várja hallgatóinkat.

A képzés teljesen ekvivalens a budapesti képzéssel, amit az is jelez, hogy a szak oktatói tartják ugyanazon feltételekkel az órákat.

A képzés mellett a hallgatókat a város saját polgáraiként tartja számon és színes diákéletet biztosít számukra, mind kulturális, mind közösségi aspektusból.

A Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata 2022.03.01-2023.01.15 közti időszakra 46.900.000 Ft támogatást nyújtott a Székesfehérvári Campus részére.

Képzéseink

Duális képzéseink


Hallgatói szervezetek

A BCE HÖK Székesfehérvári Divízió 2016, azaz a Székesfehérvári campus megnyitása utáni első évfolyammal párhuzamosan lépett be a hallgatók életébe egy kicsiny szervezettel, csupán 4 fővel. Mára ez a szám nem csak megduplázódott, de háromszorosára nőt, így a szervezeten belül a tagok különböző területeken, így például az Oktatási ügyek kezelésétől elkezdve, a Sales-en, Kommunikációs munkacsoporton, Human Resources-en keresztül egészen a hallgatók Érdekképviseletéig ki próbálhatják magukat, gyarapíthatják, illetve kamatoztathatják tudásukat és mindemellett komoly kapcsolati tőkére tehetnek szert.


Ügyintézés / ügyfélfogadás

Fogadóóra napjaSzorgalmi időszakVizsgaidőszak
Hétfő13:00-15:00
Péntek9:00-11:00

Kapcsolat

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.02.22. - 20:40:56