Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet
Vissza a főoldalra

Megújulási Projektbemutató

Faculty Development, HR és Szervezetfejlesztés
2021.03.17 14:00
1093 Budapest Online esemény

Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / kommunikacio@uni-corvinus.hu

A 2020 őszén online megtartott előadás- és fórumsorozat után idén márciusban folytatjuk a Corvinus Megújulási Program tíz kiemelt projektjének megismertetését. A Megújulási Projektek célkitűzéseiről és a 2021-ben tervezett lépésekről a szakterületi vezetők számolnak be az Egyetem munkatársainak TEAMS Live online események keretében.

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Az online projektbemutatók első részében a vezetők rövid prezentációban ismertetik területük (az oktatás-, a kutatás- és a szervezetfejlesztés, az akadémiai megújulás, a belső szolgáltatások, a hallgatói szolgáltatások és a nemzetközi kapcsolatok fejlesztése, a kommunikáció, valamint a vállalati és intézményi kapcsolatok és a jogi szolgáltatások projektek) 2021-es terveit, ezt követően a munkatársak is feltehetik kérdéseiket (chat formájában) az előadóknak.

A honlapon itt olvashatnak rövid összefoglalókat az egyes projektekről.

Szeretnénk minél több felmerülő kérdés megválaszolására lehetőséget biztosítani, ezért előzetesen (az adott előadást megelőző nap végéig) is elküldhetik azokat.

Minden programnaphoz egy külön TEAMS link tartozik, amelyre kattintva bármely aznapi előadáson részt lehet venni.

2021. március 17. szerda / TEAMS link a programnaphoz való csatlakozáshoz 

  • 14.00-15.30 Csicsmann László, akadémiai műhelyekért felelős rektorhelyettes és Csentericsné Arnold Zsuzsanna, HR vezető – Téma: Faculty Development Projekt, HR és Szervezetfejlesztés Projekt
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.11.30. - 03:43:37