Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Matura Tamás Attila online PhD disszertációvédése

Trade, investment and politics between China and Central and Eastern Europe
2024.05.21. 12:29
1093. Budapest, Fővám tér
Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / eszter.viragh@uni-corvinus.hu

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Matura Tamás Attila doktorjelölt (Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudományi Doktori Iskola) „Trade, investment and politics between China and Central and Eastern Europe” c. doktori értekezését.

Budapesti Corvinus Egyetem

 
A védés magyar nyelven zajlik.

Témavezető: Csicsmann László PhD habil., BCE

A Védési Bizottság tagjai:

Elnök: Békés Csaba DSc BCE

Titkár: Kelemen Zoltán PhD BCE

Bírálók: 

  • Eszterhai Viktor PhD BCE
  • Song Weiqing University of MacauTagok: N. Rózsa Erzsébet DSc NKE

Völgyi Katalin PhD MTA KRTK VKI

Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában. Jelentkezési szándékát legkésőbb a védés előtt 2 nappal jelezze az eszter.viragh@uni-corvinus.hu email címen. Ha rendelkezik corvinusos e-mail címmel, kérjük, azt adja meg! Csak a jelentkezők tudnak csatlakozni a Teams csoporthoz.

A 32/2020. (V. 6.) számú Elnöki Testületi rendelkezés értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakaszát Office 365–Teams szoftverrel bonyolítjuk le, ezzel minden, a vitában részt vevőnek rendelkeznie kell.

A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban írásban kérdéseket, észrevételeket megfogalmazni – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, e-mail elérhetőségük megadásával –, melyeket a bizottság titkárának, e-mail címére küldhetnek meg: zoltan.kelemen@uni-corvinus.hu

Az érdeklődők folyamatosan figyelemmel kísérhetik a várható és a lezajlott védéseket az Egyetem honlapján a Hírek-Események között, továbbá külön a PhD védések menüpontban is.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.21. - 10:29:19