Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Könyvbemutató: Geopolitika a 21. században – Területek, Identitások és Külpolitikák

2021. április 13-án rendezik meg Nuno Morgado szerkesztésében a "Geopolitika a XXI. Században - területek, identitások és külpolitika" könyvbemutatóját.
2024.05.23. 17:48
1093. Budapest, Fővám tér
Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / valentim.morgado@uni-corvinus.hu
Budapesti Corvinus Egyetem

 

A Corvinus Institute for Advanced Studies (CIAS), valamint a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi, Politikai és Regionális Tanulmányok Intézet, Gazdaságföldrajz, Geoökonómia és Fenntartható Fejlődés Tanszék 2021. április 13-án rendezi meg a Geopolitika a 21. században – Területek, identitások és külpolitikák című könyv bemutatóját. Az esemény része a Gazdaságföldrajz, Geoökonómia és Fenntartható Fejlődés Tanszék GeoLectures sorozatának.

Az eseményről:

Nuno Morgado, PhD hallgató, a Nemzetközi, Politikai és Regionális Tanulmányok Intézetének adjunktusa és a CIAS korábbi tudományos munkatársa.

A rendezvény házigazdái az lesznek:

  • Prof. Dr. Szántó Zoltán Oszkár, a nemzetközi kapcsolatokért és akkreditációkért felelős alelnök, valamint a CIAS vezetője,
  • Prof. Dr. Salamin Géza, a Nemzetközi, Politikai és Regionális Tanulmányok Intézetének vezetője.16:10-től a fejezet szerkesztője és szerzői tartanak beszédet a könyvhöz való hozzájárulásukról 40 percben. A könyv bemutatása után a kérdések és válaszok szekcióban feltehetik kérdéseiket az érdeklődők.

Az eseményhez való csatlakozáshoz a Zoom link itt érhető el.

További információ az esemény Facebook oldalán található.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.23. - 15:48:27