Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Brain Bar

Legyél ott Európa legnagyobb jövőfesztiválján!
2024.04.15. 11:01
1093. Budapest, Fővám tér
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / contact@brainbar.com

A Brain Bar idén rendhagyó keretek között kerül megrendezésre, a koronavírus-helyzet miatt online formátumban, az esemény Facebook oldalán követhetitek az izgalmas előadásokat!

Mire számíthatsz idén a Brain Baron? A fesztivál fő témája a krízis utáni újrakezdés, azaz nemzetközi előadókkal és magas szintű tudással szeretnék segíteni a közönséget, hogy eligazodjanak a koronavírus utáni világban. A témák között szerepel a koronavírushoz hasonló más globális veszélyforrások, például a klímaváltozás kezelése, a háborús kockázatok alakulása, a startup vállalkozások túlélése válság idején, az Európai Unió jövője, vagy épp a következő világjárványra való aktív felkészülés is. Ugyanakkor lesznek az idei nagy témától független, tipikus Brain Bar sztárvendégek is, mint a francia hoverboard-feltaláló Franky Zapata, vagy a Promobot hírhedt oroszországi startup, ami minden vásárlójának egy saját magáról mintázott, humanoid robotot kínál.

 Ha a Corvinuson tanulsz és érdekel, hogyan látják a jövőt a világ legkiemelkedőbb gondolkodói, töltsd ki a regisztrációs lapot és jelentkezz itt.

 Csatlakozz a Brain Bar hivatalos Facebook eseményéhez itt.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.15. - 09:01:41