Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A Columbia Egyetemmel közösen szervez konferenciát professzorunk a spiritualitásról

Második alkalommal rendezik meg online az Awakened Campus Global konferenciát, melynek témája a spirituális tudatosság az egyetemen lesz.
2024.03.28. 13:30
Budapesti Corvinus Egyetem

Időpont: 2024. március 28. 13.30 – 19:30 (budapesti idő szerint) 

Helyszín: online 

Nyelv: angol 

Regisztráció  

Az Awakened Campus Global 2024 online konferencia az egyetemeken a spirituális tudatosságért dolgozó tudósok, vezetők és hallgatók találkozója lesz, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. 

A konferencia a spiritualitás témáját járja körül az egyetemi oktatás különböző területein, beleértve az üzleti-gazdasági képzést is. Amerikai, európai és indiai innovatív megközelítéséken és jó gyakorlatokon keresztül mutatja meg, hogy a “whole person education” hogyan valósulhat meg a felsőoktásban, és a spiritualitás miként tud hozzájárulni az egyetemek megújításához, a hallgatók és a tanárok jól-létéhez, valamint testi-lelki-szellemi kiteljesedésükhöz. 

Az előadók spirituálisan átalakító együttműködést hoznak, valamint úttörő kutatásokat, kibővített pedagógiát és modelleket mutatnak be az egyetemi működés modelljeiben. 

Konferenciaelnökök: 

  • Lisa Miller, Columbia Egyetem 
  • Zsolnai László, Budapesti Corvinus Egyetem és Oxfordi Egyetem 

A konferencia előadói között szerepel David Lorimer (Galileo Commission, London), Cheryl Hunt (University of Exeter), Madhumita Chatterji (ABBS Business School, Bangalore), Knut Ims (NHH Norwegian School of Economics, Bergen), Julio Bermudez (The Catholic University of America, Washington, D.C.), Cassandra Vieten (University of California, San Diego), Alexander Moreira-Almeida (Federal University of Juiz de Fora, Brazil), és Hitendra Wadhwa (Columbia Business School). 

Az előző konferenciáról interjút is készítettünk Dr. Zsolnai Lászlóval, az első rész itt, a második rész pedig itt olvasható. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 07:33:24