Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Gazdasági rendszerek és rendszerváltozások – BPÁ70

Konferencia a 70 éves Bod Péter Ákos tiszteletére
2021-11-26 09:00
1093 Budapest Fővám tér
E épület III. előadó
Információ: nemeth.andras@uni-corvinus.hu

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdaság- és Közpolitika Intézetének Gazdaságpolitika és Munkagazdaságtan Tanszéke konferenciát rendez az idén 70 éves Bod Péter Ákos professzor emeritus tiszteletére.

Időpont: 2021. november 26., 9:00-18:30

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, 1093 Budapest, Fővám tér 8., III. Előadó

Az esemény Microsoft Teams linkje itt érhető el.

A konferencián köszöntőt mond Takáts Előd rektor, Győrffy Dóra egyetemi tanár, az MTA Közgazdaság-tudományi Bizottságának elnöke és Hajnal György intézetigazgató.

A konferencia online nyitóelőadását Leszek Balcerowicz, a Warsaw School of Economics professzora, korábbi lengyel pénzügyminiszter és miniszterelnökhelyettes, a Narodowy Bank Polski korábbi kormányzója tartja.

További előadók és szekcióelnökök: Andor László (online), Antalóczy Katalin és Sass Magdolna, Ádám Zoltán, Árva László, Balázs Péter, Benczes István (online), Berlinger Edina, Csaba László (online), Chikán Attila, Csontó Balázs és Király Júlia, Golovics József, Hámori Balázs, Jeszenszky Géza, Michael Landesmann (online), Martin József Péter, Mellár Tamás, Tomasz Mickiewicz (online), Mihályi Péter, Oblath Gábor, Pál Balázs és Pál Tamás, Pitti Zoltán, Reizer Balázs, Scharle Ágota (online), Surányi György, Székely P. István (online) és Urbán Ágnes.

Zárszót mond Bod Péter Ákos és Ádám Zoltán.

A konferencia részletes programja itt található.

A konferencián való részvételhez védettségi igazolvány szükséges. A konferencia során – az étkezések kivételével – kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése. A konferencia nyelve angol és magyar (tolmácsolás nélkül).

Vágólapra másolva
GEN.:2021.12.03. - 19:01:58