Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Új tanév, új keresőfelület

Megújultak a Könyvtár keresőfelületei.

Kapcsolódó posztok

Kapcsolódó események

Friss, letisztult felület fogadja felhasználóinkat a könyvtár nyitóoldaláról indított keresés után. A megújult felület egy kétéves – folyamatban lévő – fejlesztés eredménye. Az eddigi funkciók többsége (keresés, találatok elmentése, kiegészítő keresési lehetőségek) működik, tartalmi változás nem történt. Az eddigi Yewno szemantikus keresőt felváltotta az aggregátor (EBSCO) saját fejlesztésű Concept Map-je.

Mit hol érdemes keresni?

A Szuperkeresőben elsősorban a témakeresést javasoljuk, keresési technikák (csonkolás, logikai operátorok, stb.), mezőre szűkítés alkalmazásával.

A Folyóiratok/E-könyv keresőben nyomtatott és online, teljes szövegű folyóiratokat, valamint e-könyveket kereshetnek. A keresést a folyóirat vagy a könyv címével kell kezdeni, abban az esetben is, ha cikket vagy könyvfejezetet keresnek.

A katalógus továbbra is a könyvtár fizikai állományát tükrözi, itt elsősorban nyomtatott könyveket találnak.

A keresési lehetőségek megújulásával felfrissítettük a nyitóoldalon lévő keresőboxot és az alapinformációkat tartalmazó dokumentumot is. A keresők használatáról a különböző tréningeken nyújtunk részletesebb tájékoztatást.

Amennyiben kérdések merülnek fel az új felülettel kapcsolatban, kérjük jelezzék a szolg@uni-corvinus.hu címen.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.24. - 23:01:42