Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Tűz- és balesetvédelmi oktatás tájékoztató

A tanulmányaid megkezdése előtt fontos, hogy tájékozódj az Egyetem tűz, – és baleset-megelőzési előírásairól, ezért kérjük végezd el az erre irányuló oktatást, mely az oktatóprezentáció megtekintésével indítható.

Kapcsolódó posztok

Kapcsolódó események

A képzés elvégzése körülbelül 10 percet vesz igénybe.

A Microsoft alapú power apps. rendszerbe az egyetemi e-mail címeddel és CUSMAN rendszerben beállított jelszóaddal tudsz majd bejelentkezni.

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy az oktatás elvégzése csak akkor kerül rögzítésre a rendszer naplójában, amennyiben a prezentáció végével a „Tovább” gombok után végezetül a „Az online képzés zárása” gombra kattintasz.  Ezt követően előfordulhat, hogy egy egysoros angol nyelvű üzenetre navigál át az oldal, kérjük azt vedd figyelmen kívül a fenti gombok sikeres lekattintása után az oktatás elvégzettnek minősül.

Kérjük tartsd szem előtt, hogy az oktatás elvégzése nélkül nem fogsz tudni beiratkozni az Egyetemre, ezért javasoljuk, hogy mielőbb végezd el a tréninget.

Amennyiben bármilyen nehézségbe ütköznél, vagy kérdésed lenne a rendszerhasználattal összefüggésben, kérjük keress minket a

elérhetőségünkön. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.25. - 18:53:03