Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Schima Szonja bemutatkozása

Digitális tartalommenedzser
Budapesti Corvinus Egyetem

Végzettség: közösségszervező (humánfejlesztő), Eötvös Loránd Tudományegyetem 
Szervezeti egység: Kommunikáció
Felettes: Apáti-Tóth Kata kommunikációs vezető, Laufer Gyöngyi Digitális és Közösségi Média Vezető Szakértő 

Pozíció és szakmai háttér

A Corvinuson alapvető feladatom, hogy az Egyetem teljes egészében megújuló honlapjának tartalmát átstrukturáljam, illetve a tartalmi igényeket feldolgozzam, ellenőrizzem.

A jövőbeni tartalommenedzsment rendszert kezelem és működtetem, folyamatosan együttműködve az egyetem más szervezeti egységeivel. Emellett a területemen dolgozó hallgatói munkatársak feladatait ellenőrzöm, strukturálom, számukra feladatot delegálok.

Az egyetemi éveimben a MOL-nál, a kommunikációs csapatban gyakornokoskodtam. A Corvinus az első (nem gyakornoki) munkahelyem, tavasszal végeztem el az egyetemet. Éppen ezért rendkívül izgatottan várom, hogy milyen feladatok, megmérettetések várnak rám; annak pedig külön örülök, hogy egy új, éppen alakulóban levő projektet fogok menedzselni, a honlap velem együtt fog formálódni és fejlődni.

Hobbi és érdeklődési kör

Szabadnapjaimat sokszor fotózással töltöm. Nagyon szeretek utazni, rengeteg hely van még a bakancslistámon, ahová szeretnék eljutni. Fontos számomra, hogy sok időt töltsek mind a barátaimmal, mind a családommal és Fügével a 9 éves labradorommal.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 02:15:39