Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet
Vissza a főoldalra

Roska Tamás Tudományos Előadás pályázat

Az OTDT felhívja a doktoranduszok figyelmét, hogy színvonalas pályamunkákkal nevezzenek a 35. OTDK-n tartandó Roska Tamás Tudományos Előadás megtartására.

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) a felsőoktatás különböző képzési szintjein történő tehetséggondozó, tudományos kutatói tevékenység folyamatosságának támogatása és perspektíváinak felmutatása, a tehetség elismerése és a fiatal kutatói teljesítmények megismertetése, valamint Roska Tamás tudományterületeket összekapcsoló, nemzetközileg elismert kutatói életműve előtti tiszteletadás céljából életre hívta a Roska Tamás Tudományos Előadás intézményét.

Az OTDT felhívja a doktoranduszok figyelmét, hogy színvonalas pályamunkákkal nevezzenek a 35. OTDK-n tartandó Roska Tamás Tudományos Előadás megtartására. Az OTDT egyidejűleg arra kéri a doktori iskolák, a Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) és a Pro Scientia Aranyérmesek Társasága (PSAT) vezetőit, ösztönözzék a pályázat beadására és ajánlják a legkiválóbb doktoranduszaikat a Roska Tamás Tudományos Előadás pályázat beadására.

Teljes kiírás

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.12.11. - 19:09:10