Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Publikálást segítő szerzői workshopok az Elsevier szervezésében

Az EISZ Titkárság és az Elsevier szeretettel vár minden érdeklődőt az Elsevier angol nyelvű, publikálást segítő szerzői workshopjaira.

Hogyan írjunk tudományos cikket? – 2021. április 12. hétfő, 10.00-11.15

A képzés során a résztvevők megtanulják, hogyan lehet sikeresen megírni egy olyan tudományos cikket, ami jó visszhangot kelt a tudományos közösségen belül és ami elismerést szerezhet a szerző számára. Bemutatásra kerülnek az írást segítő legjobb gyakorlatok, melyek kutatók, szerkesztők és olvasók tapasztalatain alapulnak.
A képzés elsősorban fiatal kutatóknak szól, de a szervezők a tapasztalt kutatókat is szívesen látják a résztvevők között.

Előadó: Katarzyna Gaca-Zając, Senior Customer Consultant for Central-Eastern Europe in Elsevier

Regisztráció

Okos folyóiratválasztás – 2021. április 15. csütörtök, 11.00-12.15

A képzés célja, hogy megismertesse a tudósokat, doktorandusz és egyetemi hallgatókat a folyóiratok kiválasztásának bevált gyakorlataival, a tudományos folyóiratok kiválasztását és értékelését segítő eszközökkel és bibliometriai mutatókkal. A résztvevők megtanulják azokat a szabályokat is, amelyeket a bibliometriai mutatók használata során érdemes szem előtt tartaniuk, és azt is megtudják, milyen eszközökkel lehet okosan kiválasztani egy jó folyóiratot kutatási munkájuk közzétételéhez.

Előadó: Katarzyna Gaca-Zając, Senior Customer Consultant for Central-Eastern Europe in Elsevier

Regisztráció

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.23. - 18:33:23