Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Mit adott Nekem az Erasmus+?

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ oktatói vagy képzési mobilitásban részt vett oktatókat, hallgatókat és projektmegvalósítókat keres.

Budapesti Corvinus Egyetem

 

A TempusKözalapítvány Erasmus+ oktatói vagy képzési mobilitásban részt vett oktatókat,hallgatókat és projektmegvalósítókat keres, akik egy 20-30 másodperces videóbanszívesen megosztanák legemlékezetesebb erasmusos élményeiket, és elmondanákazt, hogy mit adott nekik az Erasmus+. Rövid, akár mobiltelefonnal készítettvideókat is szívesen fogadnak. A videók beküldésének határideje október 11.,éjfél.

„2020-banlezárul egy korszak, véget ér az Erasmus+ 2014-ben indult programszakasza. Izgalommal várjuk, mit hoz majd a következőhét év, de addig is, szeretnénk megünnepelni a program eddigi eredményeit, ésmegmutatni, hogy mi minden történt az Erasmus+ projektnek köszönhetően.” Ezzel a felhívással hív egy kisnosztalgiázásra a Tempus Közalapítvány.

A legjobbvideókat megosztják a Tempus online csatornáin, hogy mások is láthassák, mennyielőnye van egy ilyen nemzetközi tapasztalatnak.

A videókbeküldési címe: erasmushirek@tpf.hu

Afelhívás részletesen azalábbi linken olvasható.

Mutassukmeg közösen, milyen sok ember életére volt hatással az elmúlt 7 évben azErasmus+!

Kérdéseketaz erasmushirek@tpf.hu címen fogadnak. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.21. - 21:23:30