Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Mit adott Nekem az Erasmus+?

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ oktatói vagy képzési mobilitásban részt vett oktatókat, hallgatókat és projektmegvalósítókat keres.

Budapesti Corvinus Egyetem

 

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ oktatói vagy képzési mobilitásban részt vett oktatókat, hallgatókat és projektmegvalósítókat keres, akik egy 20-30 másodperces videóban szívesen megosztanák legemlékezetesebb erasmusos élményeiket, és elmondanák azt, hogy mit adott nekik az Erasmus+. Rövid, akár mobiltelefonnal készített videókat is szívesen fogadnak. A videók beküldésének határideje október 11., éjfél.

„2020-ban lezárul egy korszak, véget ér az Erasmus+ 2014-ben indult programszakasza. Izgalommal várjuk, mit hoz majd a következő hét év, de addig is, szeretnénk megünnepelni a program eddigi eredményeit, és megmutatni, hogy mi minden történt az Erasmus+ projektnek köszönhetően.” Ezzel a felhívással hív egy kis nosztalgiázásra a Tempus Közalapítvány.

A legjobb videókat megosztják a Tempus online csatornáin, hogy mások is láthassák, mennyi előnye van egy ilyen nemzetközi tapasztalatnak.

A videók beküldési címe: erasmushirek@tpf.hu

A felhívás részletesen az alábbi linken olvasható.

Mutassuk meg közösen, milyen sok ember életére volt hatással az elmúlt 7 évben az Erasmus+!

Kérdéseket az erasmushirek@tpf.hu címen fogadnak. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:27:18