Ugrás a fő tartalomra
Budapesti Corvinus Egyetem

2024. április 24-25.

Budapesti Corvinus Egyetem

Regisztrálj és légy naprakész!

Április 24-25-én ismét visszatér az Egyetem legnagyobb karriereseménye, a Corvinus Career & Business Festival. Regisztrálj még ma! Az előzetes regisztrációval elsők között értesülhetsz a részt vevő cégekről és lehetőségekről, az izgalmas workshopokról, az alumnik mentorálásáról, valamint a Festival ideje alatt szervezett egyéb programokról.

nap
óra
perc
másodperc

Miért érdemes részt venned?

Találkozhatsz a tanácsadói, banki, pénzügyi, FMCG szektorok legnagyobb képviselőivel. Betekintést nyerhetsz a gyakornoki és munkalehetőségekbe, ismerkedhetsz, és kapcsolatokat építhetsz.

A workshopok és programok során fejlesztheted magad, hogy még jobban felkészülj az első vagy a következő állásodra – legyen az nemzetközi vagy hazai -, és te alakíthasd a karrierutadat. Inspirálódhatsz és tanulhatsz a szakmai előadásokon az aktuális trendekről és a legfontosabb skillekről.

20+

kiállító

200+

nyitott pozíció

2

nap

3 000+

négyzetméter

10+

kiegészítő
program

Reméljük, hogy április 24-én és 25-én találkozunk! Addig is látogasd gyakran az esemény weboldalát és Facebook eseményét, ahol hamarosan megismerheted a kiállítókat, a programlehetőségeket és az esemény nyereményjátékát!

Program

Kiállítók

Budapesti Corvinus Egyetem

expo@uni-corvinus.hu

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.15. - 11:14:22