Ugrás a fő tartalomra

Your career awaits.

Your career awaits.

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem

2023. október 25-26.

Miért érdemes részt venned?

A Corvinus Career & Business Festival kihagyhatatlan lehetőség számodra, ha karrierlehetőségek sokaságát keresed. Mélyedj el a különböző iparágak világában, és találd meg azt, ami igazán izgalmas számodra. Találkozz olyan munkáltatókkal, akik számos pozíciót kínálnak és új munkatársaikat keresik. Szerezd meg gyakornoki pozíciódat vagy akár álmaid állását még a Festival idején. Építs hasznos szakmai kapcsolatokat olyan szakemberekkel, akik a mentoroddá válhatnak, vagy a munkatársaid lehetnek a karrierutad során. A munka jövőjéről szóló előadásokon pedig értékes betekintést nyerhetsz a gyorsan változó munkaerőpiacról, az aktuális trendekről és a most keresett kompetenciákról.

250+

Nyitott pozíció

30+

Kiállító

2

nap

3 000+

Négyzetméter

20+

További program

Regisztálj és nyerj!

Légy részese a Corvinus Career & Business Festiválnak, tudj meg minden hasznos információt azonnal, és hajts rá az értékes nyereményekre!

További programok

Az előző évek kiállítói

MyCorvinus Navigator

Az Egyetem saját fejlesztésű intelligens platformjának segítségével megtervezheted egyetemi életutadat és jövőbeli karrieredet. A felületbe integrált személyiségteszt segít jobban megismerni önmagadat, valamint rálátást nyerhetsz legerősebb kompetenciáidra és fejlesztendő területeidre. A mentorprogram keretein belül 360 fokos képet kaphatsz saját profilodról, szakszerű iránymutatásban lehet részed egyetemi életutadhoz, illetve karriertanácsadásban részesülhetsz az egyetem befejezését követő időszakban is. Mi segítünk a jövőd megtervezésében, és hogy felszínre tudd hozni a benned rejlő potenciált!

Budapesti Corvinus Egyetem

expo@uni-corvinus.hu

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.02.25. - 12:20:39