Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Irodafelújítások 2021-ben a Corvinus épületeiben – a központi keretből finanszírozott sztenderd műszaki tartalmak listája

Összesen 118 db irodahelyiséggel kapcsolatos felújítási igény érkezett

Az Infrastrukturális Szolgáltatások Beruházási igénybejelentő felületén jelezhették korábban az Egyetem szervezeti egységei 2021. évi felújítási igényeiket. Összesen 118 db irodahelyiséggel kapcsolatos felújítási igény érkezett, mintegy 3000 nm irodaterületet érintve. A kérések jellemzően építészeti jellegű – festés, beépített bútorfalak elbontása, parkettafelújítás – és bútorozási munkákra vonatkoztak.

Corvinus

 Az irodafelújítási igények forrását az Infrastrukturális Szolgáltatások megtervezte, a szervezeti egységek számára központi keretből finanszírozva biztosítja az alábbi sztenderd irodafelújítási munkák elvégzését.

Sztenderd irodafelújítási munkák műszaki tartalma épületenként:

„C” épület

A rendeltetésszerű használathoz szükséges szakipari munkák:
 

  • festési munkák; sérült álmennyezeti elemek cseréje; szalagfüggönyök javítása; padlón futó kábelek lépésálló taposó kábelcsatornába helyezése; székek mögötti falra ütközésvédő profilok felhelyezése;
  • padlószőnyeg megújító mély tisztítása vizes technológiájú szőnyegtisztító géppel;
  • a bejelentő felületen igényelt írható fehértábla (Whiteboard), illetve mágnestábla beszerzése és felszerelése.


„E” és „S” épület
 

  • műszakilag indokolt festési és parketta felújítási munkák;
  • a rendeltetésszerű használatra alkalmas állapothoz szükséges bútorcserék az egyetem bútorbeszerzési keretszerződése / bútor terméklistájából kiválasztva az alábbiak szerint:
  • Vezetők: UOMO; G-Manager; MAGNUM és TREND-NOVA bútorcsalád bútorai;
  • Nem vezető munkatársak: BÉTA; SZIGMA; DELTA; OFFICE MODUL bútorcsalád választékából munkahelyenként 1 db íróasztal, 1 db görgős szék, 1 db fiókos konténer, 2 db nagyméretű polcos irattartó szekrény (zárt v. nyitott, jellemző mérete 1,8*0,4*0,8 m); a bejelentő felületen igényelt írható fehértábla (Whiteboard), illetve mágnestábla beszerzése és felszerelése.


Amennyiben az adott irodában jelenleg is van kialakított kézmosó, illetve teakonyha-sarok, úgy annak bútorozását is biztosítjuk az egyetemi keretszerződéses bútorválasztékból, azonban új vizesblokk vagy teakonyha kialakítására az irodákban nincsen mód.

A tárgyalóasztal és szék igényeket a BÉTA; SZIGMA; DELTA; OFFICE MODUL bútorcsalád választékából teljesítjük. A bútor terméklisták elérhetők az egyetemi honlap Beszerzés és Logisztika oldalán, illetve megtekinthető itt:



A felújított irodákban esetlegesen igényelt műszaki berendezések (hűtő, mosogatógép, kivetítő, TV stb.), illetve a sztenderden kívüli egyéb bútorok és berendezési tárgyak beszerzése nem képezi részét a központi felújításnak.

Az Infrastrukturális Szolgáltatások munkatársai március közepéig személyesen egyeztetnek az igénybejelentőkkel a műszaki tartalom véglegesítéséről és az irodafelújítási munkák ütemezéséről. Az érintett irodákban a felújítási munkák elvégzésére – a közbeszerzési eljárás eredményes zárását követően – a nyári időszakban kerül majd sor.


Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 02:08:56