Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Vállalkozói kedv és innováció beindítása – elindult a Corvinus Boost program

2024-03-27 16:30:00

A Corvinus Boost Program - a Corvinus Vállalkozói Platform által működtetett - tájékoztató és csapatépítő rendezvénnyel indult a Gellért Campuson.
Budapesti Corvinus Egyetem

Minden hallgatói csapat és a szakmai mentorok először a kickoff matchmaking eseményen gyűltek össze, ahol Barta Márton stratégiai vezető és Baranyai Dávid vállalati és intézményi kapcsolatok vezetője, valamint Vauver Adrienn, Kapás Rebeka és Zulik Ákos programmenedzserek köszöntötték a résztvevőket a szakmai mentorok jelenlétében a Gémesi Zsolt által vezetett kurzuson. Az 5 hetes program során gondoskodnak arról, hogy minden csapat képes legyen üzleti pitchet készíteni, és lehetővé tegyék a vállalkozói karrierjük elindítását a jövőben. 

A Boost Program oktatási és mentorálási megoldások kerete a vállalkozói lendülettel rendelkező csapatok és egyének számára. Ez a lehetőség segít a diákoknak abban, hogy sikeresen fejlesszék projektjeiket, és felkészíti őket a pitchelésre és a befektetőkkel való tárgyalásra. A program során nincs nyomás a teljes munka befejezésére, ez a kickstarter program inkább az alapvető ismereteket és gyakorlati betekintést nyújt, hogyan lehet az innovatív ötletekkel piacra lépni. 

A Boost Program az új Corvinus Vállalkozói Platform része, amelynek célja, hogy támogassa a Corvinus hallgatóinak vállalkozásalapítását és vállalkozói ambícióit. Az angol nyelvű képzés a Gellért Campuson zajlik, és hidat képez a nyers ötletek és a szilárdabb üzleti pitchek szakasza között – segítve a megfelelést a kockázati tőkebefektetők és egyéb befektetők irányába. A heti rendszerességű tréning emellett termékeny terep lesz a csapatok közötti együttműködésnek és a projektek kölcsönös beporzásának. 

A Boost Program 2024. május közepén tervezi bemutatni az üzleti pitchek eredményeit.  

A Boost program honlapján további információk olvashatók a programról. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 06:36:53