Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Újabb válogatás a Corvinus kutatóinak legutóbbi jelentős publikációiból

2024-04-16 11:14:00

A Főépület második emeletének zsibongójában tekinthető meg a legújabb összeállítás a Corvinus kutatóinak legutóbbi jelentős nemzetközi publikációiból.
Budapesti Corvinus Egyetem

A Corvinus stratégiai célja a jelentős nemzetközi folyóiratokban megjelenő publikációk számának növelése, az Egyetem kutatásainak nemzetközileg láthatóbbá tétele. A Kutatásmenedzsment a legjelentősebb publikációk és szerzőik vizuális kiemelésével is ösztönözni szeretné a kutatást, ezért évente két alkalommal vizuális gyűjtés készül az elmúlt fél év legjelentősebb nemzetközi publikációiból.  

Ez a „Wall of Research Excellence” posztergyűjtemény, amely az Egyetem Főépületének 2. emeleti zsibongójában látható. 

A 2024. április 10-én ünnepélyes keretek között kihelyezett 15 poszteren a 2023 júliusa és decembere között az MTMT-be feltöltött corvinusos publikációk absztraktjai szerepelnek a corvinusos szerzők fényképeivel, a publikáció teljes tartalma pedig egy QR-kód segítségével érhető el.  

A kiválasztás kritériumai az alábbiak voltak:   

  • a folyóiratot nem az MDPI, a Frontiers Media vagy a PLOS kiadó jelenteti meg 
  • a corvinusos szerzői arány legalább 20% (corvinusos szerzőnek az Egyetem munkavállalója, illetve a Corvinus Doktori Iskolák PhD hallgatója/doktorandusza és doktorjelöltje tekinthető) 
  • a publikáció típusa article vagy review.  

A feltételeknek megfelelő, a publikáció megjelenési helyéül szolgáló folyóiratok AIp pontszáma szerint sorba rendezett 15 publikáció 2023 második felévéből itt érhető el.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 18:18:49