Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Szeretnéd tartalmasan tölteni a nyarat? Jelentkezz valamelyik partnerünk nyári egyetemére!

2024-03-26 13:53:00

A Corvinus hallgatójaként számos partneregyetem által meghirdetett nyári egyetemen lehetőséged van részt venni. A szakmai fejlődés mellett számos élménnyel és nemzetközi kapcsolattal gazdagodhatsz. Ha érdekelnek a rövid távú mobilitások és szeretnél nemzetközi tapasztalatot szerezni, akkor a figyelmedbe ajánljuk a következő felhívásokat!

Budapesti Corvinus Egyetem

KU Leuven  

A Leuveni Katolikus Egyetem tíznapos nyári iskolát kínál. A kurzuskínálat négy tantárgyat tartalmaz, melyek közül a hallgatóknak kettőt kell választaniuk és amennyiben sikeresen teljesítik, 6 ECTS kreditet kapnak érte. A szakmai kompetenciák elsajátításán túl, a résztvevőknek lehetőségük nyílik Brüsszelbe és Antwerpenbe is ellátogatniuk.  További információ ITT elérhető.  

 

Normandie Business School 

A Corvinus Egyetem hallgatójaként idén nyáron lehetőség nyílik egyik francia partneregyetemünk, a Normandie Business School által szerevezett nyári egyetemre jelentkezni. Két campus – Le Havre és Caen, valamint összesen 10 kurzus közül válogathatsz. Térítésmentesen 1 kurzus végezhető el, mely 6 ECTS kreditet ér. A tanulás mellett izgalmas csoportos programok és üzleti partnereknél tartott látogatások is várnak még rád. További információ és a jelentkezési lap ITT található.  

 

Sogang University  

A Sogang University a corvinusos hallgatókat is várja nyári egyetemére. Többek között a koreai nyelvvel, koreai filmekkel és a K-pop világával kapcsolatos kurzusok várják a keleti kultúra iránt érdeklődőket. Az oktatás a Szöul városközpontjában lévő kampuszon kerül megrendezésre, térítés ellenében lehetőség van az ittlévő kollégiumban megszállni a képzés ideje alatt. A tizenöt napos nyári egyetemen hétfőtől csütörtökig van tanítás, így a hétvége a hallgatóké. További információ ITT elérhető.  

 

Bocconi University  

A Bocconi University hat nyári kurzust kínál alapszakos, kettőt pedig mesterszakos hallgatóknak. Ezeket személyesen, Milánóban tartják elismert oktatók, a gyakorlati tudással pedig a vállalatok látogatása során gazdagodhatnak a diákok. Az elmúlt években több vendégelőadót is hívtak a nyári egyetem óráira, többek között az olasz MAC Cosmetics marketing igazgatóját. A kurzusokon való részvételért automatikusan nem, csak egy záróvizsgával jár a 6 ECTS kredit a diákoknak.  További információ ITT elérhető. 

Radboud University  

A Radboud University minden nyáron meghirdeti nyári egyetemét. Idén több, mint ötven ötnapos nyári kurzus közül tudnak válogatni a Hollandiába vágyó hallgatók, melyek egységesen 2 ECTS kreditet érnek. Az alap és mesterszakos, valamint PhD hallgatóknak is lehetőségük van egyes tárgyakra jelentkezni. Az érdekes előadások mellett számos csapatépítő rendezvény kerül megrendezésre. Ilyen például a „Welcome Dinner” vagy a „Pancake Boat”. További információ ITT elérhető.  

A Budapesti Corvinus Egyetem honlapján számos további nyári egyetem felhívása elérhető.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 11:26:08