Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Nyílt napokat tart a Corvinus csütörtökön és pénteken

2023-11-29 11:04:00

November 30-án a mesterszakokat, másnap az alap- és osztatlan szakokat lehet megismerni a Budapesti Corvinus Egyetem idei ingyenes nyílt napjain.

Budapesti Corvinus Egyetem

A csütörtök délutáni mesterszakos eseményen ismertetik, hogyan változik a mesterszakos felvételi, miképp számítják be a krediteket, szaktájékoztatókat tartanak mind az egyéves, mind a kétéves szakokról, bemutatják, milyen nemzetközi lehetőségek vannak a corvinusos mesterszakokon és milyen diákszervezetekhez lehet csatlakozni. A szaktájékoztatókon a marketingtől a vezetés és szervezésig, a gazdaságiviselkedés-elemzőtől a vállalkozásfejlesztésig, a pénzügytől a politikai gazdaságtanig több mint húsz szakról lehet átfogó képet kapni. 

A pénteki alapszakos nyílt napon az érdeklődők belekóstolhatnak, milyen a hallgatói élet, megismerhetik az egyetemen működő közösségeket, a nemzetközi lehetőségeket, az ösztöndíjak és a diákhitel feltételeit. Tájékoztatást kapnak az új felvételi rendszerről, a szakfelelősök pedig mindent elmondanak számukra, amit az alapszakokról tudni kell, a szakok oktatói pedig bemutató órákat is tartanak.  Az egyetem külön programmal készül az érdeklődő szülőknek és pedagógusoknak. Különösen nagy érdeklődésre lehet számítani a Corvinus két új alapszakos képzése – a Filozófia, politika, gazdaság, valamint az Üzleti adattudomány – kapcsán. Az intézmény eddigi legnépszerűbb alapszakjait ismertető előadásokra – így a Gazdálkodási és menedzsment, a Kommunikáció- és médiatudomány, a Nemzetközi gazdálkodás, valamint a Nemzetközi tanulmányok területére – idén is sok jelentkezőt várnak.   

A részvétel ingyenes regisztrációhoz kötött, regisztrálni és a részletes programról tájékozódni a Corvinus honlapján lehet az alapszakos nyílt nap és a mesterszakos nyílt nap eseményben. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 17:10:58