Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Jelentkezz keresztfélévben Számvitel mesterszakra!

2022-09-29 16:55:11

Jelentkezz, ha alapos felkészültségre, valamint mélyebb és nemzetközi szintű tudásra vágysz számvitelből! A tanulóévekkel pedig nemcsak ismereteket, hanem új gondolkodásmódot, kapcsolatokat és számtalan készséget is szerezhetsz.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A Corvinuson szerzett diplomádat a munkaerőpiac is értékeli: a nálunk végzett mesterszakosok kereseti előnye 7-7,5 év távlatában már közel 20% az országos átlaghoz képest. 

Ha szeretnél többet megtudni a szakkal kapcsolatos általános kérdésekről, kattints ide! 
Ha pedig a felvételi információk érdekelnek, kattints ide!

Hogyan jelentkezz? 

A jelentkezésed az  E-felvételin keresztül nyújthatod be 2022. október 15. és november 15. között.  

Ráadásul corvinusosként előnyben vagy, hiszen legalább 4-es átlagú, nálunk szerzett alapszakos diplomával garantált a Corvinus Ösztöndíjas helyre történő felvétel mesterszakon. A felvételi eljáráson ugyanúgy keresztül kell menned, de az Egyetem Felvételi Szabályzata alapján tavaly óta minimum 4-es átlagú Corvinus alapszakos diplomával garantált a Corvinus Ösztöndíjas, tehát térítésmentes képzési helyre való felvételük mesterszakon.   

Minden mesterképzésre felvételiző hallgatónak részt kell vennie egy kompetenciamérésen is, azaz azoknak is, akik legalább 4-es átlagú Corvinuson szerzett oklevéllel jelentkeznek, hiszen ez kritériumfeltétel. A mesterszakos alkalmassági vizsga részeként bevezetett bemeneti kompetenciafelmérés vagy más néven felkészültségi profilmérés kötelező része a corvinusos felvételi vizsgának, ám annak eredménye nem befolyásolja a felvételi pontszámot. Az írásbeli teszt eredménye alapján könnyebben és célzottabban tudnak majd az Egyetem készségfejlesztő kurzusai, tréningjei és programjai közül válogatni a leendő mesterszakos hallgatók. 

Egyetemünkön folyamatban van az ACCA akkreditációs eljárása, mely alapján jövendőbeli számvitel mesterszakos hallgatóink mentesülhetnek a nemzetközileg elismert és elfogadott ACCA vizsgák alól, illetve igénybe vehetik az egyetemi hallgatók számára kifejlesztett ún. “gyorsítósáv”-ot. Ennek köszönhetően hallgatóink hamarabb szerezhetik meg ezt a nemzetközi karrierhez vezető úthoz előnyt nyújtó, fontos kvalifikációt.

Aki ezt a képzést választja:

  • a tanulmányai mellé gyakorlatot is szerezhet
  • megszerezheti a mérlegképes könyvelő képesítést
  •  akár könyvvizsgáló is lehet a diploma megszerzése után

Sikeres felvételit kívánunk! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.25. - 15:27:03