Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Idén indul a myView, az új hallgatói véleményezési rendszer

2022-11-30 11:58:29

Decemberben vezetjük be a myViewt, a megújult hallgatói véleményezés alapjául szolgáló rendszert. A myView felületen tudjátok majd véleményezni az adott félévben a tantárgyaitokat és oktatóitokat, lecserélve a korábbi HalVelt.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Ambassador

A kérdőíveket december 12. reggeltől tudjátok kitölteni az adott tantárgy utolsó kurzusalkalmán – erre az oktatók megfelelő időt fognak hagyni az utolsó órán. Ha valamilyen oknál fogva nem tudtok részt venni az utolsó órán, a kérdőív több napig, ebben a félévben 2022. december 22. 23:59-ig lesz nyitva számotokra. Ha többet szeretnétek megtudni a rendszer működéséről, akkor látogassatok el a honlapra.

A megújult webes felület könnyen elérhető lesz a MyCorvinus applikációból, valamint az egyetemi email címetekre kapott linkről is, direktben pedig ezen a linken éritek el a rendszert.

Reméljük, hogy a myView bevezetésével még magasabb szintre tudjuk helyezni a hallgatói vélemények összegyűjtését, hogy azokat megfontolva tovább tudjuk fejleszteni Egyetemünket. Az Egyetem folyamatos fejlesztése közös érdekünk, az új rendszer bevezetésével pedig reméljük, hogy még hatékonyabban tudjuk ezt megtenni a Ti igényeitekhez igazodva.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.16. - 02:00:07