Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Megszűnt a kötelező maszkhasználat az Egyetemen

2022-03-07 11:07:30

A kormányzati intézkedésekkel összhangban nem kell maszkot viselni 2022. március 7. hétfőtől a Corvinus oktatási épületeiben, a tanórákon, értekezleteken és a kollégiumokban sem, valamint nem szükséges védettségi igazolvány az egyetemi rendezvényeken való részvételhez.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Top Students

Megszűnik továbbá a hőkamerás testhőmérséklet-mérés az oktatási épületek bejáratánál. Az intézkedésekkel összefüggésben nem szükséges védettségi igazolvány megléte az egyetemi sportlétesítmények tornaórákon kívül használatához, valamint a külföldi kiutazások kezdeményezésekor sem.

A változások nem érintik az Egyetemen érvényben lévő oktatási rendet, valamint a kollégiumok éjszakai látogatófogadásra vonatkozó tiltását.

Az aktuális járványügyi intézkedések az Egyetem honlapján, a Koronavírus tájékoztatás menüpontban követhetőek nyomon.

Továbbra is kérjük az Egyetemi Polgárokat, amennyiben magukon COVID fertőzésre utaló jeleket tapasztalnak, haladéktalanul keressék meg háziorvosukat telefonon vagy e-mailben, illetve minden, az orvosi vélemény szerint nem egészséges állapotban felgyógyulásáig maradjanak otthon. Kérjük, minden esetben a háziorvos tanácsa szerint járjanak el, a Nemzeti Népegészségügyi Központ aktuális tájékoztatói itt érhetők el.

Kérjük, továbbra is jelentsenek minden koronavírus fertőzésgyanút vagy igazolt koronavírus fertőzést a coronavirusinfo@uni-corvinus.hu e-mail címen, így az Egyetem vezetése folyamatosan monitorozni tudja a fertőzöttségi szint esetleges változását az intézményben és rövid időn belül dönthet a szükséges védelmi intézkedésekről.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.20. - 05:03:01