Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Egymást segítik a magyar egyetemek a fenntarthatóvá válásban

2023-09-21 13:05:00

Idén a BME-n rendezi meg éves fórumát a Magyar Egyetemek Fenntarthatósági Platformja, az eseményen a Corvinus is részt vesz.
Budapesti Corvinus Egyetem

Időpont: 2023. szeptember 29. 10:00–15:00 

Helyszín: BME, K épület, I. em. Díszterem 

Nyelv: magyar 

Egy éve tartotta első fórumát a Corvinuson a Magyar Egyetemek Fenntarthatósági Platformja elnevezésű egyetemközi együttműködés. A résztvevők már akkor jelezték, hogy a programot minden évben megrendezik majd, melynek más-más egyetem adhat otthont. 

Idén a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemre került a sor, a konferencián a Corvinus Egyetem oktatói is részt vesznek. A Corvinus ERS Hub egy évének tapasztalatait Dr. Zsóka Ágnes rektorhelyettes és Dr. Ásványi Katalin, az ERS Hub irányító testületének elnöke osztja meg a résztvevőkkel. Ezt követően Ásványi Katalin és Nemes Zsófia beszélnek majd PRME jelentéshez való csatlakozás lehetőségeiről az egyetemek számára. 

Az esemény minden egyetem oktatója és hallgatója előtt nyitott. A szervezők a Magyar Egyetemek Fenntarthatósági Platformjának intézményi vezetőit, a témában érintett képviselőit és a fenntarthatóság iránt érdeklődőket egyaránt szeretettel várják. 

További részletek és regisztráció a BME honlapján érhetők el. 

A teljes program ide kattintva tölthető le. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.21. - 01:32:07