Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Doktorandusz vagy? Közéleti és szociális ösztöndíjakra is pályázhatsz!

2024-02-05 15:00:00

Megjelent a doktorandusz hallgatók számára elérhető Közéleti I., Rendszeres Szociális, valamint Rendkívüli Szociális ösztöndíjak pályázati kiírása.

Budapesti Corvinus Egyetem

Az alábbi cikkben összegyűjtöttük a jelenleg elérhető pályázatokat, melyek a honlapon az Ösztöndíj aloldalon is elérhetők. 

 

Pályázati felhívás Közéleti I. Ösztöndíjra az Egyetem doktorandusz hallgatói számára 2023/2024/2 február hónapra 

A Közéleti Ösztöndíj I. a doktori képzésben részt vevő hallgatók kiemelkedő egyetemi közéleti tevékenység végzését vagy jelentős kulturális eredmény elérését támogató, ösztönző pénzbeli juttatás. 

Az ösztöndíj havonta megpályázható egyszeri, határozott összegű juttatás, melyre azok a teljes idejű (nappali munkarendű) képzésben tanulmányokat folytató, a pályázat benyújtásakor aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók pályázhatnak, akik doktori (Phd) képzésben vesznek részt és nem a Doktorandusz Önkormányzat Alapszabályában meghatározott Elnökség tagjai. 

  • Benyújtási időszak: 2024. február 06. 12:00 óra – 2024. február 09. 14:00 óra 

A részletes pályázati kiírás itt érhető el, az igazolásmintát innen töltheted le. 

 

Rendszeres Szociális Ösztöndíjpályázat doktorandusz hallgatók számára – 2023/2024/2.félév 

A rendszeres szociális ösztöndíj a hallgató szociális helyzete alapján biztosított pénzbeli juttatás. Az ösztöndíjra az I. évfolyam 1. félévétől kezdődően pályázhat a pályázattal érintett félévben aktív jogviszonnyal rendelkező teljes idejű (nappali munkarendű) doktori képzésben tanulmányokat folytató hallgató. Az Egyetemen párhuzamos képzésben tanulmányokat folytató aktív jogviszonyú hallgató az ösztöndíjat csak egyik képzése keretében pályázhatja meg. 

Rendszeres szociális ösztöndíj a hallgató szociális helyzete alapján egy félévre biztosított, havonta folyósított juttatás, mely pályázat útján nyerhető el. A pályázatot és mellékleteit a Neptun  “(Ügyintézés/Kérvények/Kitölthető kérvények” menüpontjában elérhető „P709- Rendszeres Szociális Ösztöndíjpályázat doktorandusz hallgatók számára” nevű kérvényen kell benyújtani. 

  • Benyújtási időszak: 2024.02.06. 14:00 óra – 2024.02.12. 14:00 óra. 

A részletes pályázati kiírás itt érhető el. 

 

Rendkívüli Szociális Ösztöndíjpályázat doktorandusz hallgatók számára – 2023/2024/2. Félév 

A Rendkívüli szociális ösztöndíj a hallgató szociális helyzetében bekövetkező rendkívüli esemény alapján biztosított pénzbeli juttatás. Az ösztöndíjra a teljes idejű (nappali munkarendű) doktori (PhD) tanulmányokat folytató aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók pályázhatnak. 

Az ösztöndíj egyszeri juttatás. Az ösztöndíjra az év bármely időszakában pályázhat a hallgató, ha saját vagy családja szociális helyzetében rendkívüli esemény következett be. Rendkívüli eseménynek tekinthető például hosszantartó, súlyos betegség, haláleset, egyéb, a szociális helyzetben bekövetkező jelentős változás. 

  • Benyújtási időszak: az év bármely időszakában 

A részletes pályázati kiírás itt érhető el. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 07:16:15