Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Alumnikkal tért vissza a Corvinus legnagyobb állásbörzéje 

2023-05-05 11:47:06

Legnagyobb karriereseményünk, a Corvinus Career & Business Festival három év szünet után tért vissza az Egyetem falai közé. A kétnapos expón több ezer diákunk mellett volt hallgatóink is részt vettek.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Az újraindított és megújult állásbörze idén nemcsak a jelenlegi hallgatóknak és munkáltatóknak szólt, hanem külön programmal is várta az egyetem volt diákjait, köztük álláskeresőket és kiállító cégek alumni képviselőit egyaránt.  

Az Alumni és Karrier csapat Dr. Serge Sych vezetésével egy, erre az alkalomra készített Corvinus Alumni jelvénnyel köszöntötte és teremtett kapcsolatot csaknem 30 volt hallgatónkkal, akik a két nap során több kiállító cég képviseletében voltak jelen az eseményen.  

Az április 25-26-án megrendezett karrierbörzén az alumnik lelkesen meséltek karrierútjukról és élményeikről, valamint büszkén viselték badge-üket, ami miatt az állásbörze egyedülálló és izgalmas volt a korábbi és jelenlegi hallgatóinknak, valamint a kiállítóknak is. 

A három év szünet után visszatérő Corvinus Career & Business Festivalon több mint 30 vállalati kiállító 200-nál is több állásajánlatot kínált a résztvevőknek. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 02:18:18