Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Connect – Share – Inspire – Kutatási Hét 2023: Kutatók találkozója a Corvinuson

2023-06-02 13:47:00

Közel harminc előadással, beszélgetéssel, workshoppal és fórummal várják az egyetemi polgárokat, a Corvinus oktatóit, kutatóit és hallgatóit június 12-16. között a Kutatási Héten, személyes jelenléttel és az online térben is.
Budapesti Corvinus Egyetem

Színes programok, workshopok, kutatással kapcsolatos beszélgetések és még sok egyéb várja az érdeklődőket az 5 napos rendezvényen 2023. június 12-16. között. 

A résztvevők betekintést nyerhetnek az egyes intézetek, tanszékek, kutatóközpontok és kutatók nemrég lezárult vagy éppen folyamatban lévő projektjeibe, és ötletet meríthetnek egymás eredményeiből, egyeztethetnek kutatási témákról és együttműködési lehetőségekről. 

Több izgalmas esemény is várja a résztvevőket: hétfőn tartják a Modellváltás empirikus nézőpontból című műhelykonferenciát, majd a NoBadKid és a Corvinus Science Shop közös workshopján a kollégák kipróbálhatják magukat az élménypedagógiában. Délután a Faculty Club Szivarszobájában mutatják be a Turisztikai niche termékek című könyvet, és részt vehetünk a Danube Cup Vállalkozásindítás oktatása eseményen is. 

Számos lehetőség nyílik az elérhető pályázati lehetőségekről is információkat szerezni, beleértve a Marie Curie Actions programot, az ERC Grants programot, valamint a Horizon Europe program Widening munkaprogramjában rejlő pályázati lehetőségeket. 

A csütörtöki napon kerül sor a Vezetéstudomány folyóirat éves díjátadójára, amelyre szintén várjuk az érdeklődőket. Délután a figyelem középpontjában az AI és a munka jövője áll, majd zárásként részt vehetünk egy játékos workshopon is, ahol a szituatív eszképizmus kerül vizsgálatra. 

A Kutatási Hét zárónapján, pénteken két izgalmas előadásra invitáljuk a Corvinus kutatóit, oktatóit, az események résztvevőit és előadóit a Faculty Club-ba 10 órától, ahol többek között szó lesz a tudománykommunikáció széles spektrumáról, majd bemutatják az aktuális trendek az Európai Kutatási Térségben. A rendezvénysorozatot egy állófogadással zárjuk, amelyre szeretettel várunk mindenkit a Faculty Club-ban, pénteken 13:00 órától. Az esemény kiváló alkalmat ad a networkingre és a hét tapasztalatainak megosztására. 

A pénteki programok esetében kérjük ezen a regisztrációs felületen jelezzék előre részvételi szándékukat június 9. 16:00-ig.  

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk a Kutatási Hét előadásain!  

Az esemény linkje itt található, bővebben a programokról és a helyszínekről a Kutatási Hét aloldalán olvashatnak.  

 
További információ:  

Horváth Viola 

viola.horvath@uni-corvinus.hu  

+36 30 985 0853 

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.18. - 21:02:56