Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Az egyik legjelentősebb nemzetközi konferencia rendezését nyerte el a Corvinus

2024-04-10 14:07:00

Nagy büszkeség, hogy egyetemünk elnyerte az European Quality Assurance Forum (EQAF) 2025-ös megrendezési lehetőségét.

Budapesti Corvinus Egyetem

Az egyetem reputációja szempontjából kiemelkedő eseményre a legjelentősebb európai egyetemek dékánjai látogatnak a Corvinusra 2025-ben. Az EQAF az európai felsőoktatási minőségbiztosítási szervezetek legfőbb eseménye, melyen évente több mint 400 fő vesz részt. 

„Az Európai Minőségbiztosítási Fórum (EQAF) döntő szerepet játszik a nemzetközi együttműködések előmozdításában és a felsőoktatási minőségbiztosítás új trendjeinek és kihívásainak kezelésében. Nagy megtiszteltetés, hogy Egyetemünk adhat otthont ennek a kiemelt eseménynek.” – Vas Réka rektorhelyettes   

Az Európai Minőségbiztosítási Rendszert (EQA) 2000-ben hozták létre a felsőoktatási minőségbiztosítás európai hálózataként, hogy előmozdítsa az európai együttműködést a felsőoktatás minőségbiztosítása terén. 2004-ben Európai Felsőoktatási Minőségbiztosítási Szövetséggé alakult azzal a céllal, hogy hozzájáruljon az európai felsőoktatás minőségének fenntartásához és javításához, és a bolognai folyamatot aláíró valamennyi országban a minőségbiztosítás fejlesztésének egyik fő hajtóereje legyen. 

Idén a holland University of Twente rendezi a konferenciát, ahol a jövő évi szervező, a Budapesti Corvinus Egyetem is lehetőséget kap a bemutatkozásra. 

 

A jövő évi konferencia tervezett időpontja: 2025. november 19-21. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 22:34:06