Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Az AXA Chair felhívása  

2023-05-05 13:45:56

Az AXA Kutatási Alap olyan tudományos projekteket támogat, amelyek hozzájárulnak a globális kockázatok jobb megértéséhez, különösen a következő területeken: egészség, környezet, társadalmi-gazdaságtan.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Épület Corvinus

Az AXA Chair pályázat célja a fogadó intézményen belüli kutatási terület fejlesztésének, magasabb szintre emelésének támogatása, összhangban az intézmény hosszú távú stratégiájával. Célja, hogy a fogadó intézményben teljes munkaidős akadémiai állást hozzon létre, és elősegítse a kinevezett AXA professzor karrierjének előmenetelét. Ehhez fontos, hogy a fogadó intézménynek állandó, teljes munkaidős állást kell létrehoznia. 

Az AXA Chair felhívás legfeljebb 5 éves időtartamra szól. Évente legfeljebb 200 000 eurót lehet igényelni. A jelentkezés feltétele, hogy a PhD megszerzésétől számítva minimum 10 év telt el.  

Intézményenként kizárólag egy fő jelentkezhet, ezért kérjük, hogy jelentkezési szándékát mielőbb jelezze a Kutatásmenedzsment Irodán (horizon@uni-corvinus.hu, melinda.pap@uni-corvinus.hu). 

A pályázás két lépcsőben történik. Először pályázati szándékát jeleznie kell az intézményi képviselő, Pap Melinda felé, aki az AXA online pályázati felületén október 13. 16:00-ig feltölti a jelölt adatait, rövid önéletrajzát (3 oldal), valamint a kutatási program címét és leírását (szóközökkel együtt 3000 karakter). A részletesebb pályaműveket november 21-ig kell kidolgozni.  

További információért látogasson el az AXA Kutatási Alap oldalára vagy nézze meg a felhívás útmutatóját.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.02. - 23:12:44