Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Április elejétől minden alapszakon elérhető a MyCorvinus Navigator

2024-04-09 17:05:00

Mostantól minden BA szakra megnyitottuk a MyCorvinus Navigatort, az Egyetem karrier- és életúttervező platformját, és már mesterszakra is elkezdjük tesztelni.

Budapesti Corvinus Egyetem

Április 8-tól az Alkalmazott közgazdaságtan, a Nemzetközi tanulmányok, a Pénzügy és Számvitel, a Politikatudományok és a Szociológia alapszakokra való kiterjesztés mellett a mesterszakok közül elsőként pilot jelleggel a Vállalkozásfejlesztés MA szak hallgatói számára is elérhető lesz a Navigator. A tavaszi kiterjesztésnek köszönhetően több mint 5000 hallgatónk kap majd esélyt, hogy részt vehessen a programban. 

A Navigator Neked is segítséget nyújt abban, hogy erősségeid és érdeklődésed alapján megtervezhesd egyetemi életutadat és karrieredet. Minden szakon személyre szabott ajánlásokat kaphatsz arra vonatkozóan, hogy egyetemi éveid során vagy akár az egyetem elvégzése után milyen területen érdemes kibontakoztatnod tehetségedet. Az életúttervező funkció használatával kiválaszthatod, mely tantárgyakat szeretnéd felvenni, azaz összeállíthatod teljes egyetemi életutadat.  

A platformon újonnan elérhető az extrakurrikuláris tevékenységek bővített listája is, azaz lehetőség nyílik rá, hogy életutadba beépíthesd szakkollégiumi vagy diákszervezeti aktivitásaidat, TDK tevékenységedet vagy egyéb versenyeken való részvételed. A listát a jövőben folyamatosan kiegészítjük az egyetem által nyújtott aktuális lehetőségekkel.  

Februárban a személyiségteszt tesztkérdéseinek számát 60-ra csökkentettük, így az már mindössze 8-10 perc alatt kitölthető. Emellett ezúton invitálunk kapcsolódó személyes szolgáltatásaink, azaz a profilértelmezési tanácsadás, az orientációs mentorálás és a CV tanácsadás igénybevételére is. 

Ha kitöltötted a személyiségtesztet, de szeretnéd jobban megérteni az eredményeidet, akkor részt vehetsz profilértelmezési tanácsadásunkon. Ha az egyetemi élettel (pl. beilleszkedéssel, szakdolgozatírással vagy specializációválasztással) kapcsolatban vannak kérdéseid és ehhez oktatói támogatásra vágysz, akkor 30 oktatómentorunk örömmel lát orientációs mentorálásaikon. Ha már tanulmányaid végén jársz és szívesen kapnál személyre szabott tanácsokat CV-d összeállításához, válaszd pszichológus-mentoraink CV tanácsadását. 

Április 24-25-én mi is kint leszünk a Corvinus Career Business Festival-on, ahol személyesen is találkozhatsz mentorainkkal, vagy akár előzetesen is foglalhatsz hozzájuk időpontot. 

A Navigator életút- és karriertervező platformját a MyCorvinus Hub-on érheted el. Ha érdekel a program lényege, akkor nézd meg kétperces videónkat. További részletekért keresd fel honlapunkat vagy ha kérdésed lenne, írhatsz a navigator@uni-corvinus.hu e-mail címre is!  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 19:24:23