Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Ez az applikáció segít neked a Kutatók Éjszakáján!

2022-09-29 11:53:25

Nemcsak a helyszíneket találjuk meg könnyebben, ezzel az alkalmazással kérdezhetünk is az előadóktól

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Egy applikációnak köszönhetően jobban el lehet igazodni a Corvinus idei programjai között. (A részletes programlista itt érhető el a honlapunkon.)

Miután letöltöttük a telefonunkra a Smartevents alkalmazást, be kell szkennelni az esemény QR-kódját a weboldalunkról (innen) vagy az egyetem bejáratainál elhelyezett plakátokról. Ezután meg kell adnunk a felhasználónevünket, majd megnyomni a zöld regisztráció gombot.

Ezt követően kiegészíthetjük a profilunkat fotóval, e-mail címmel, illetve beállíthatjuk, milyen értesítéseket szeretnénk kapni az eseményekről. Az adatok elfogadása után a Kutatók Éjszakája programunk kezdőlapján találjuk magunkat.

A programok gombra kattintva böngészhetünk valamennyi corvinusos esemény között, és kiválaszthatjuk a kedvenceinket is. Ha valamely témában már most lenne kérdésünk, azt az esemény nevére nyomva a kérdés felvitele gombnál tehetjük fel, azaz küldhetjük el az előadónak.

A helyszínrajz menüpont alól az E és C épületeink rajzai jönnek elő, hogy melyik előadást mely előadóban, teremben találjuk.

Jó szórakozást, tartalmas élményeket kívánunk a péntek esti programokhoz!

A Smartevents alkalmazást az alábbi linkeken lehet letölteni:

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.24. - 14:05:03