Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Alap- és osztatlan szakos online nyílt nap a Corvinuson

2023-01-18 15:29:36

Január 19-én interaktív online nyílt napot tartunk 11 alap- és 1 osztatlan képzésünk megismertetésére. A rendezvényen általános felvételi tájékoztató is lesz a pontszámításról és a felvételi eljárásról.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A Corvinus online nyílt napján a dékáni köszöntő után a felvételi eljárás általános információit, a pontszámítás módszerét és a felvi.hu jelentkezőfelület sajátosságait osztják meg a résztvevőkkel. Ezután a szakfelelősök, hallgatók szakról szakra ismertetik a Corvinus alap- és osztatlan képzési kínálatát, köztük a Filozófia, politika, gazdaság és az Üzleti adattudomány alapszakokat, amelyek idén először indulnak az országban. A további szakok, amelyekről szó lesz: Alkalmazott közgazdaságtan, Politikatudományok, Gazdálkodási és menedzsment, Nemzetközi tanulmányok, Pénzügy és számvitel, Nemzetközi gazdálkodás, Kommunikáció- és médiatudomány, Gazdaságinformatikus, Szociológia alapszakok, valamint a Gazdaság- és pénzügy-matematikai elemzés osztatlan szak. 

A szervezők külön idősávokat tartanak fenn a kérdésekre: bátorítják az érdeklődő diákokat, szülőket, hogy kérdezzenek, és tisztázzák a számukra még nem egyértelmű részleteket a felvételi és a választható szakok kapcsán. 

A rendezvényen a részvétel ingyenes és előzetes regisztrációhoz kötött. További információ az eseményről itt olvasható

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.25. - 01:54:57