Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Adó 1% felajánlás corvinusos szervezeteknek

2024-05-07 16:55:00

Hallgatói szervezeteket és a Corvinus Green fenntarthatósági projektet is lehet támogatni.
Budapesti Corvinus Egyetem

Várjuk az 1%-ra jogosult szervezetek jelentkezését, hogy tevékenységüket bemutassuk, adószámukat közzétegyük az egyetem csatornáin! 

 

Hamarosan aktuális lesz a 2023-as személyi jövedelemadó bevallások leadása, a határidő 2024. május 21. Idén is lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó 1+1%-áról, az szja-bevallástól függetlenül is. A felajánlást regisztrált civilszervezet, illetve (technikai számmal rendelkező) vallási közösség vagy a kiemelt költségvetési előirányzat – jelenleg a Nemzeti Tehetség Program – kaphatja.  

 

Amennyiben van olyan, a Corvinus Egyetemhez köthető (hallgatói, kulturális, sport vagy egyéb) szervezet, amely tud és szívesen fogad adó 1% felajánlást, jelentkezzenek a corvinushirek@uni-corvinus.hu címen, és frissítjük ezt az oldalt az adataikkal! 

 

A Budapesti Corvinus Egyetem is fogad adó 1%-ot, a felajánlások a Corvinus Green fenntarthatósági közösségi programjához járulnak hozzá. 

Kedvezményezett adószáma: 19156972-2-44  

Kedvezményezett neve: Budapesti Corvinus Egyetem  

ADÓ 1%-KAL TÁMOGATHATÓ CORVINUSOS (HALLGATÓI) SZERVEZETEK 

Studium Generale 

A Studium Generale 1970 óta dolgozik az esélyegyenlőség megteremtéséért az oktatásban. A szervezet ingyenes programjaival évente mintegy 2000 diáknak biztosít magas színvonalú, érettségire felkészítő oktatást és táborokat, hogy álmaik egyetemén folytathassák tanulmányaikat. 

Adószám: 19669814-1-43 

Rajk Szakkollégium

A Rajk Szakkollégium a közösség, szakmaiság és társadalmi felelősségvállalás otthona. Egy demokratikus alapokra épülő diákönkormányzat, ahol mindenről a szakkollégisták döntenek. Egy intézmény, amely segíti tagjait, hogy fejlődjenek és megvalósítsák álmaikat. Egy hely, ahol a kollégisták széleskörűen gondolkoznak és vitatkoznak a társadalom egészét érintő kérdésekről. Egy szakmai műhely, ahol a diákok érdekfeszítő kurzusokon vesznek részt és tanulhatnak akár harvardi professzoroktól is. Egy szervezet, amely a Szabó Kálmán Tehetségprogram keretében hatékonyan segíti hátrányos helyzetű diákok bekerülését a felsőoktatásba.Kérjük, támogassa ennek a színes és egyedülálló közösségnek a munkáját adója 1%-ával.

Adószám: 19624806-2-42

Padtárs

A Padtárs fő profilja a középiskolás diákok felelős állampolgárokká való nevelése. Célunk, hogy a következő generációkat segítsük azzal, hogy kézzelfogható módon oktatjuk őket a közügyekkel való foglalkozás fontosságára. Interaktív, szimulációs előadásokkal járjuk az ország középiskoláit, ahol a magyar választási rendszerről, a törvényhozás menetéről, az EU-ról, közgazdasági alapfogalmakról beszélünk nekik, játszunk velük, mindezt az iskolák számára abszolút díjmentesen. Kérjük, támogasson minket adója 1%-ával, hogy a továbbiakban is elősegíthessük a középiskolás korosztály felelős, tájékozott felnőtteké válásának folyamatát!

Egyesület neve: Felelős Állampolgárokért Alapítvány

Adószám: 19169008-1-42

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.19. - 12:50:55