Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

FRISSÍTETT – A Corvinus visszautasítja a zaklatás minden formáját   

2023-03-01 15:58:04

Az elmúlt héten a hatályos etikai eljárásrend alapján – egy ügyben – etikai vizsgálatok indultak az Egyetemen, amelyekről azok lezártáig további tájékoztatás nem adható.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Épület

A médiában megjelenő tudósításokat követően a hallgatói közösségimédia-felületeken találgatások jelentek meg az érintett hallgató személyéről. Az Egyetem diákjai különbözői hallgatói csoportokban több diáktársukat alaptalanul megrágalmazták. Az ehhez hasonló vádaskodás, rágalmazás már most is komoly sebeket okozott több hallgatónknak.  

Egy hallgató kiemelten sok rágalmazást kapott, reputációjának tisztázása érdekében, az ő kérésére közöljük, hogy ebben az ügyben zajló etikai vizsgálatokban nem B.V.A. monogramú gazdaságinformatikus hallgatónk érintett, és nem a vállalati pénzügyek vizsgáról van szó.

Az Egyetem értékrendje a közösségi érzésre és a toleranciára épül, ezért elfogadhatatlan, ha hallgatóink akár egymást, akár bárki mást alaptalanul megvádolnak, integritásukban megtámadnak. Kérjük minden hallgatónkat, tartsa magát az Egyetem értékeihez és minden ezzel ellentétes megnyilvánulástól tartózkodjon! 

Ezúton is ismételten biztosítjuk az egyetemi polgárokat, hogy az Egyetem és a Hallgatói Önkormányzat vezetése, valamint az etikai előírások betartásáért felelős független egyetemi testületek szigorúan fellépnek az etikai normák érvényesülése érdekében.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 22:04:55