Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Felmérés belső szolgáltatásokról

Gazdasági és Munkajogi Szolgáltatások.

Tisztelt Munkatársunk!

Az Egyetem megújulási programjának kiemelt eleme a belső szolgáltatások fejlesztését célzó projekt. A projekt célja, hogy ügyfélbarátabb, egyszerűbb, kevesebb papírt igénylő szolgáltatási folyamatokat alakítsunk ki. A projekt keretében mélységében áttekintjük az Egyetem egyes belső szolgáltatásait, különösen odafigyelve a szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek igényeire, visszajelzéseire.

A projektben a Gazdasági és Munkajogi Szolgáltatások kerülnek sorra elsőként. Ezen szolgáltatáscsoport keretében a teljes polgári jogi, munkajogi, vagyonkezelési, beszerzési-közbeszerzési és behajtási területen nyújtunk támogatást az Egyetem valamennyi szervezeti egysége számára.

Annak érdekében, hogy e támogató szolgáltatásainkat fejleszteni tudjuk, kérjük, hogy az alábbi linken elérhető, rövid kérdőív kitöltésével tudassa velünk véleményét a szervezeti egységünk munkatársaival, munkájával kapcsolatban. 

Egy-egy ügy lezárásakor egy rövid kérdőívben mindig rákérdezünk a konkrét ügymenet során tapasztaltakra, azonban most egy átfogóbb, több szempontú megközelítést alkalmazó kérdőívet készítettünk, melynek alapján olyan információkat remélünk összegyűjteni, amely megfelelő alapot biztosít jogi szolgáltatásunk egészének fejlesztésére.

Kérjük segítse munkánkat a kérdőív kitöltésével, mert a szolgáltatásunkban való továbblépésünkhöz szükségünk van javaslataira, konkrét példáira, válaszai közelebb visznek minket azokhoz a megoldásokhoz, melyek mindannyiunk elégedettségét növelhetik.

A kérdőívet ezen a linken találja.

A kérdőíves felmérést 2020. június 3. és június 9. között kell elvégeznünk, így amennyiben számíthatunk segítségérére, kérjük, válaszait lehetőség szerint ezen időszakban adja meg.

Köszönettel: 

Dr. Skaliczky Andrea, a Gazdasági és Munkajogi Szolgáltatások vezetője

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:31:11